Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Těhotenská móda Beckham: Kůže a jehly

Victoria Bekham je ve čtvrtém měsíci těhotenství, nic, krom volnější haleny tomu nenasvědčuje. Návrhářka a žena slavného fotbalisty strávila několikahodinový zaoceánský let na jehlách a těsných kožených kalhotech
9. února 2011 | 08:31

Těhotná Victoria Beckham (36) zatím nesnesla z půdy žádné těhotenské oblečení. "Z nouze" tak musela strávit hodiny v letadle z Británie do USA v kožených kalhotách a do nebes vysokých jehlách. Jediné, co by trochu snad nasvědčovalo jejímu jinému stavu, byla volná halena, která kryla už zvedající se bříško.

Beckham je zkušená matka, má za sebou tři těhotenství, porodila tři syny. Proto si s příchodem čtvrtého potomka, podle všech náznaků vymodlené holčičky, hlavu rozhodně nedělá. Natož tak s těhotenskou módou. Kdo si myslel, že se módní ikona, která už několik let udává trendy a oblečení pod vlastní značkou sama navrhuje, bude halit do lacláčů a tenisek, je na omylu.

Slavná žena slavného fotbalisty si svou image vystavěla na ultra vyzáblosti, které se nehodlá vzdát ani v těhotenství. Než aby ji fotografové načapali s bříškem, to raději zmizí z jejich dohledu úplně, přestože na jejím těle krom vzdouvajícího bříška nepřibude ani gram navíc.

Jenomže zcela se stáhnout z veřejného života se jí asi nepodaří. Teď je Victoria ve čtvrtém měsíci. Pohodlí anglického venkovského sídla musí teď na čas vyměnit za ruch New Yorku, kam v úterý přiletěla z Londýna, aby dohlédla na všechny přípravy newyorského týdne módy, kterého se její značka bude účastnit.

O tom, že čtvrtý potomek byl plánovaný, svědčí fakt,  že si Beckham jen před pár měsíci nechala vyndat silikonové implantáty a o svůj dekolt pečuje kvalitní podprsenkou se zázračným push-up efektem.

 

Autor: šim, INT