V pondělí byla hostem show Pierse Morgana jeho slavnější kolegyně Oprah Winfrey, která moderuje svůj pořad. Jako host ale byla tentokrát bičována dotazy a svěřovala se ona sama. Prozradila na sebe spoustu zajímavých věcí. Mimo jiné i to, že ve čtrnácti letech porodila dítě, které zanedlouho umřelo. Winfrey prý ale byla ráda, dítě nechtěla. Během těhotenství údajně dokonce přemýšlela i nad sebevraždou.

„Dělala jsem hloupé věci. Například jsem vypila čistící prostředek a to vše jen proto, abych na sebe upoutala pozornost. Potřebovala jsem pomoc. Nedokázala jsem si představit, jak se s dítětem vyrovnám. Říkala jsem si, že nemanželské dítě je konec světa,“ svěřila se.

Ve škole nic netušili

Po smrti dítěte pocítila podle svých slov úlevu. Brala to jako nový začátek. „Vrátila jsem se do školy, kde o tom nikdo nevěděl. Kdyby se to dozvěděli, určitě bych nebyla v čele studentské rady. Taky by mě nevybrali jako jednu ze dvou studentek ze státu Tennessee, kterým umožnili navštívit Bílý dům v rámci konference mládeže. Nic z toho by se nestalo a můj život by byl úplně jiný,“ řekla v show Winfrey, která za pár dní oslaví sedmapadesáté narozeniny.

Kromě příběhu o zemřelém dítěti se Oprah Piersovi svěřila i se svým milostným životem. Dohromady prý milovala tři muže. Dva z nich jí zlomili srdce. Jejich jména ale odmítla prozradit. Dosud má ale schované vzájemné dopisy. Posledních pětadvacet let žije Winfrey se Stedmanem Grahamem. Od roku 1992 jsou zasnoubení, svatbu ale neplánují.