Lady GaGa už jen tak něčím nepřekvapí, avantgardní outfity jsou u ní na denním pořádku! Jenže vyjít si takhle nalehko v mrazivém počasí je hazard se zdravím. GaGa přijela do Paříže koncertovat, jenže před příjezdem prožila nemalé zdržení. Rozčilení z cesty tak musela zahnat na nákupech v luxusním obchodním středisku, kam si vyrazila jen v kalhotkách.

Kvůli vánici zrušila koncert

V neděli totiž kvůli sněhové bouři musela v Paříži zrušit koncert. Na Twitteru se poté hvězda omluvila fanouškům za zrušení show. Její kamiony s výbavou a věcmi na koncert zůstali trčet na silnici ve vánici. GaGa tak strávila několik hodin v autobusu. "Miluji Paříž a miluji své francouzské fanoušky. Omlouvám se vám, vy malá monstra," napsala a nezapomněla na internet vyvěsit i fotografie, co se děje za oknem jejího autobusu.

Podle místních médií byly silnice uzavřeny. Kvůli porušení zákazu jízdy byla posádka několika kamiónu dokonce zadržena francouzskou policií. "Osmadvacet lidí z mé posádky turné Monsterball bylo zadrženo. Dva z mých zaměstnanců byli dokonce zatčeni, snažíme se dostat do Paříže, co nejdříve, abych mohla hrát. Jsem vzteky bez sebe, je to nespravedlivé pro mé fanoušky i pro mě," napsala rozhořčeně na Twitter Lady GaGa.

Fotogalerie
2 fotografie