Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Těhotná zpěvačka Jana Kirschner: Budu mít holčičku!

Jana Kirschner čeká holčičku!
16. prosince 2010 | 11:58

Slovenská zpěvačka Jana Kirschner (31) by měla porodit své první dítě v březnu. Kromě termínu porodu prozradila i pohlaví děťátka. S přítelem se těší na holčičku, jméno však zatím nevybrali.

Bronzová Slavice se pochlubila, že pod srdcem nosí dceru a se svým děvčátkem uzavírá už i dohody. Jasno má dokonce i v tom, kde budou s anglickým přítelem, hudebním producentem Eddiem Stevensem (31), po porodu žít.

"Bude to holčička," prozradila Jana Kirschner, která prý touto novinkou potěšila přítele i svého otce. Přestože je již v pokročilém stadiu těhotenství, na svou malou si bude muset ještě chvíli počkat. Rodit by měla v březnu, ale s dcerkou se prý již nyní domlouvají na společných plánech.

Těhotenství prý zvládá úplně v pořádku, protože má energie za dva lidi. Jméno ale pro holčičku zatím vybrané nemá. "Musí znít dobře u nás i v Anglii," tvrdí Kirschner, podle níž i po příchodu nového človíčka zůstane vše při starém. "Budeme žít ve dvou zemích, na Slovensku a v Anglii. Nic se nemění. Akorát budeme mít jedno vřískající mrně s sebou," řekla se smíchem zpěvačka.

Kirschner ještě prozradila, že její partner chce být i při porodu: "Je velmi emotivní. Jsem zvědavá, jestli to zvládne." Však to se uvidí za tři měsíce, kdy se rodiče své prvorozené ratolesti dočkají. Uvidíme, zda se nakonec i vezmou. Svatbu nevylučují, ale zatím ani neplánují.

Autor: Čas.sk, gam