Ano, Jeniffer Aniston (41) si užívala dovolenou s přáteli v Mexiku a při té příležitosti si chtěla pokožku opálit do sněda. Jenže ejhle, krásná Jeniffer se asi zapomněla řádně namazat opalovacím krémem! Její výstavní zadeček tak nabral nelichotivě rudou barvu. To však slavné Rachel z přátel vůbec nevadilo a slunila se dál. Občas si odběhla do stínu zatelefonovat nebo poklábosila s přáteli. Poté zadeček halila do ručníku, to když si všimla, že ji fotí paparazzi.

Jennifer má ráda horké Mexiko

Jennifer oblékla sexy černé bikiny a americký svátek Díkuvzdání oslavila v mexickém letovisku Los Cabos v soukromé vile. Jennifer je v Mexiku pečená vařená. Nejraději zde trávila dovolené se svým bývalým přítelem zpěvákem Johnem Mayerem nebo s hercem Gerardem Butlerem.

Také na stejném místě oslavila 40. narozeniny. Společnost jí dělaly kamarádky Sheryl Crow, Courteney Cox a Kathy Najimy. Nedávno se objevila zpráva, že si dokonce se svou nejlepší kamarádkou Courtney Cox hodlá koupit rekreační dům přímo na pláži, aby si tak sluníčka mohla užívat celoročně.

Fotogalerie
4 fotografie