Třináctiletý Prince, dvanáctiletá Paris a osmiletý Blanket se v show objeví spolu s prarodiči Katherine a Joem. Z prvních ukázek pořadu, které kolují internetem, se zdají být děti rok po otcově smrti spokojené, zdravé a veselé.

Matka Jacksona poprvé promluví o jeho smrti

S dětmi a jejich dědečkem si Oprah bude povídat na dvorku jejich domu, poté osamotě vyzpovídá jejich babičku. Nejvíce si tak citovým vypětím projde Jacksonova matka Katherine. Ta by měla v pořadu vyprávět o osudném dni, kdy slavný král popu zemřel. Zavzpomíná také na jeho dětství.

V pořadu se matka Jacksona zmíní i o albu, které má brzy vyjít, ale na kterém údajně její syn nezpívá. Katherine tvrdí, že pět z písní, které měly vzniknout v roce 2007 v domě jeho přátel Casciových, kde v tu chvíli Jackson pobýval, její syn nikdy nenazpíval. Album má i přesto vyjít. Autentičnost Jacksonova hlasu by měly ověřit dokonce i jeho děti.

Rozhovor s Jacksonovými je jedním z taháků, které mají přitáhnout pozornost k poslední sezóně populární talk show Oprah Winfrey. Rozhodně to není první sólo kapr této ostřílené moderátorky. Právě v jejím pořadu se exkluzivně v roce 1993 Michael přiznal, že trpí kožním onemocněním zvaným vitiligo. To mělo utnout všechny spekulace, které se tvořily ohledně jeho plastik a zesvětlení kůže.

Fotogalerie
3 fotografie