V novém interview prošpikovaném místy hodně ostrými výrazy Cher uvedla, že Chaz zvládá všechno líp, než jak by to dokázala ona, kdyby to bylo naopak. "Kdybych se zítra probudila v klučičím těle, tak bych kopala a ječela a brečela ... protože se nedokážu vnímat jinak než jako to, co jsem - holka. Nevzala bych to tak dobře, jako Chaz," prohlásila Cher. "Neumím si to představit."

O dceři mluví v ženském rodě

Cher, která se letos objeví v novém filmovém muzikálu Burlesque, přiznává, že občas o Chazovi mluví ve špatném rodě, ale její potomek z toho nedělá žádnou vědu. "Je to prostě hodně chytrá holka - kluk! Tohle je přesně to, kdy mám problém. Mám pos... zájmena," prohlásila Cher. "Zapomínám, že jí mám říkat 'on'. Ale ona to bere s nadhledem, je hrozně v pohodě."

V dlouhém rozhovoru Cher také mluvila o politice a velmi ostrá slova měla například pro bývalou kandidátku na post viceprezidentky Sarah Palin. "Začala jsem tím být tak posedlá, že mi to začalo ovlivňovat život. Přišla Palin a já jsem si pomyslela: 'Zatraceně, tohle je konec.' Protože hloupá ženská je hloupá ženská," prohlásila.

Ještě drsnější slova zvolila na adresu arizonské guvernérky Jan Brewer: "Ta je ještě horší než Palin, jestli je to vůbec možné," řekla. "Má pod kontrolou záležitosti celého státu a já bych jí nesvěřila ani dálkový ovladač," dodala.