Jana žije už pět let na střídačku na Slovensku a v Londýně. Zpěvačka řekla, že s dítětem, které čeká, asi bude žít v Anglii.

Slabost pro Anglii

Slovenská zpěvačka Jana Kirschner už jednou s Angličanem chodila. Dva roky vydržel vztah se synem známého anglického fotografa Simona Fowlera, který byl nadějným filmařem. Rozešla se s ním v prosinci loňského roku.

Kirschner se Stevensem, který se dokonce producentsky podílel na jejím novém albu Krajina Rovina, randí několik měsíců. Eddie má na svém kontě i spolupráci s kapelami Moloko, Zero 7 a Lavagance.

Fotogalerie
4 fotografie

Svatba zatím nehrozí

Pohlaví miminka zatím zpěvačka neví, ale myslí si, že to bude kluk. Její přítel naopak tvrdí, že čekají holčičku. „To je jedno, hlavně ať je to zdravé,“ září štěstím Kirschner. Co se týče svatby, má zpěvačka jasno: „Nikdy jsem ji neměla ráda. Ani jako dítě. Nebyla jsem jako ostatní holky, které snily o krásné, bílé, velké svatbě,“ vzpomíná Jana.

„Myslím si, že až to na mě přijde, uděláme jen nějakou příjemnou párty s rodinou. Neumím si to představit, všechno je pro mě neznámé a nové, tak uvidíme,“ uzavřela budoucí maminka.