A třeba uznat, že na snímcích jsou krásky téměř k nerozpoznání. Až na maličkost. Jenn k úplné kopii dvojnásobné držitelky Oscarů chybí drobnost – její proslulý výrazný nos.

Jennifer pro zářijové vydání magazínu, ve kterém se záběry objeví, přiznala, že ji Streisand fascinuje. A to vším, co umělkyně dělá. „Barbra mě inspiruje. Nikdy nedělala nic, co bych já nechtěla dělat. Je to pravá renesanční žena a já ji obdivuji,“ řekla pro časopis Aniston.

Herečka na legendární zpěvačce neobdivuje jenom její vzhled, kterému focením vzdala poklonu, ale hlavně její talent. Stejně jako ona touží i Jenn režírovat. Zkusila to už v roce 2006, kdy natočila film Pokoj 10. S herectvím však nehodlá skončit, jen prý potřebovala změnu. A dokonce se smíchem řekla, že touží i zpívat jako Streisand!

Odlišný osobní život

V soukromí jsou však obě hvězdy zcela jiné. Barbra byla vdaná dvakrát. Jejím prvním manželem byl v letech 1963–1971 herec Elliott Gould, se kterým má syna Jassona. Od roku 1998 je manželkou herce a režiséra Jamese Brolina. Společné děti nemají, ale vychovávají ještě dvě Jamesovy děti z předchozího manželství. Jennifer byla vdaná jenom jednou, v letech 2000–2005 za herce Brada Pitta. Od rozvodu byla spojována s hercem Vincem Vaughem a zpěvákem Johnem Mayerem. Od loňského roku randí se sexidolem Gerardem Butlerem. Děti nemá žádné.

Fotogalerie
4 fotografie

Chyběl jí nosánek

Focení sexy herečku velice bavilo a Barbru svým způsobem hrála. „Zkoušela jsem si paruky a kostýmy. Pak jsme jeli do divadla v centru Los Angeles, kde z reproduktorů zněl Barbřin krásný hlas a my jsme fotili,“ popsala Jenn. Záběry se skutečně povedly a líbily se i samotné Streisand. Její proměna ji skutečně dostala do kolen. Ale podle ní chyběl Jennifer malý, však důležitý detail.

„Byla jsem polichocena, že právě Jennifer Aniston se rozhodla interpretovat můj styl. Je to krásná žena a myslím, skvělou práci. Jen jí měli zvětšit nos a byla by celá já,“ řekla Streisand. Nos si však dala Aniston v minulosti opravit, protože trpěla odchylkou nosní přepážky. Podle jejích slov operace byla jedna z nejlepších věcí, jaké mohla udělat. Od té doby, co ji podstoupila, spí jako malé dítě.