Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hermiona se nechala ostříhat na kluka!

6. srpna 2010 | 14:58

Emma Watson (20), známá především pro svou roli mudlovské dívky Hermiony v čarodějnické sérii o Harry Potterovi, se asi zbláznila! Své krásně medové, dlouhé vlasy si nechala ostříhat úplně na krátko! Názory na její nový sestřih mohou být různé, ale herečka je nadmíru spokojená.

Účes si nemůže vynachválit

Herečka prohlašuje, že je s novým účesem spokojená, ale její fanoušci už zas tak okouzleni nejsou. Zvykli si na filmovou Hermionu s dlouhými vlnitými vlasy. I když je pravda, že od dob natáčení prvního dílu Harryho Pottera Emma svou kštici zkrátila zhruba o polovinu.

To, že je Emma, která v New Yorku studuje univerzitu Brown, velmi spokojená se svým superkrátkým sestřihem, dokazuje i to, že se s fotkou nového účesu ihned chlubila na internetových sociálních sítích Twitter a Facebook. Na druhý jmenovaný dokonce napsala:

"Moji milí, před pár dny jsem se nechala ostříhat. Cítím se úžasně a miluju to. Chtěla jsem to udělat už léta. Je to moc osvobozující. Doufám, že se vám to také líbí. Emma."

Mladá herečka byla téměř k nerozeznání, když byla spatřena v novém účesu, jak si chytá taxík. Rozhodně lze říct, že její nynější image je na míle daleko od stylu školačky Hermiony, který měla doteď, i když se na občasných společenských akcích snažila vypadat jako sexy vyspělá žena.

Co ji k tomu vedlo?

Možná se herečka nechala tak radikálně ostříhat, aby dala najevo, že po skončení natáčení filmů o čaroději Harrym, jde její život dál a že se ničeho nebojí. Nebo na její rozhodnutí mohl mít vliv její přítel Georgie Craig, lídr rockové skupiny One Night Only, se kterým se seznámila na začátku tohoto roku po své kampani pro módní značku Burberry.

Autor: INT, mivr