Nyní ruská hudebnice tvrdí, že jí Mel vyhrožoval pistolí, když ho nechtěla orálně uspokojit. A co víc: Údajně měl při jednom výbuchu vzteku uhodit i jejich osmiměsíční dceru Luciu…

Domácí násilí

Oksana nyní netouží po ničem jiném než mít od něj klid. Podle zahraničních médií se zřejmě stala obětí domácího násilí. Přepisy nahrávek postupně vylézají na světlo. Při jedné z hádek jí prý Mel vyhrožoval pistolí, protože mu neposkytla orální uspokojení. „Já ten barák zapálím. Ale napřed mě uspokojíš. Jak si to dovoluješ, usnout předtím, než mě uděláš?“ řval na ni.

Fotogalerie
5 fotografií

Dítě jako štít

Horší je, že Gibson prý napadl i jejich dcerku. Zranění má Oksana zdokumentované fotografiemi. Dítě má šrám na bradě a Oksana chce foto použít při soudu ohledně opatrovnictví dítěte. Ke zranění došlo, když Mel napadl Oksanu, která dcerku držela.

Jediného zastánce má Gibson v bývalé ženě Robyn. Ta tvrdí, že ji ani jejich děti nikdy fyzicky nenapadal a byl velmi milující otec. Mračna se totiž nad hercem stahují i odjinud. Gibsona již opustila agentura William Morris Endeavour Entertainment, která jej zastupovala, a znalci hollywoodského filmu již značku Mel Gibson nehodnotí příliš vysoko.

„Myslím, že jeho kariéra se opravdu rozpadne,“ řekla uznávaná kritička Elayne Rapping. „Lidé kvalit Lea Di-Capria s ním nebudou chtít být spojováni,“ soudí. „Lidé, kteří mu dávali práci a kteří mu mohli sehnat role, ho už nepodporují,“ řekl jeden z prestižních hereckých agentů.