Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Penélope Cruz se tajně vdala za Bardema!

14. července 2010 | 13:12

Sexy herečka Penélope Cruz (36) se tajně provdala za svého dlouholetého přítele Javiera Bardema (41). Svatba se odehrála začátkem července v domě jejich přátel na Bahamách.

Španělský pár měl svatbu před zraky svých rodin. Nositelka Oscara za film Vicky Cristina Barcelona, který režíroval Woody Allen, měla na sobě šaty od návrháře Johna Galliana.

Herci spolu začali randit v roce 2007 poté, co spolu natočili film Vicky Cristina Barcelona. Samozřejmě se snažili svůj románek skrývat před veřejností.

Cruz před Bardemem chodila s jiným známým hercem, Mathewem McConaugheyem (41). Byli spolu dva roky. Jejich vztah skončil roku 2006. Předtím chodila i s hercem Tomem Cruisem (48).

Bardem jí veřejně vyznal lásku

Bardem se veřejně přihlásil k lásce k Penélope až letos. Poté, co získal cenu za nejlepšího herce na festivalu v Cannes, pronášel tradiční děkovnou řeč, při které ze sebe všechno doslova vysypal. Před zaplněným sálem řekl: "Radost budu sdílet s mými přáteli, kolegy a mou láskou Penélope. Penélope, vděčím ti za hodně a moc tě miluju."

A zdálo se, že toto poděkování bylo úplně neplánované, protože když to Penelope slyšela, začala plakat štěstím.

Děti rozhodně ano!

Cruz už předtím prohlásila, že si není jistá, jestli se chce vdávat, ale ví, že chce děti. Loni řekla britskému magazínu Psychologie: "Jednoho dne chci mít děti, ale ne hned teď. Až se rozhodnu je mít, chci být stoprocentní. Přála bych si, aby to bylo nejlepší dílo mého života. Nevím, jestli věřím ve svazek manželský, ale vím, že věřím v rodinu, lásku a děti."

Znají se skoro 20 let!

Cruz a Bardem se přátelili skoro neuvěřitelných dvacet let od doby, kdy spolu natočili španělský film Jamon Jamon. V té době bylo herečce teprve devatenáct let.

Bardem nedávno dotočil film s Julii Roberts (43) Jídlo, láska, modlení, zatímco Cruz teď natáčí další díl Pirátů z Karibiku: V divném přílivu.

(zdroj: Dailymail.co.uk)

Autor: mivr