„Lidé se mě ptají, jestli mě neměli rádi, už když se natáčelo Beverly Hills 90210. Ale já jim na to říkám, že tak to nebylo. Během natáčení jsme byli opravdu dobří přátelé. Vlastně i po něm. Všichni přišli na mou první svatbu.“ Co se tedy stalo, že najednou všichni obrátili?

Herečka, která v seriálu pro teenagery ztvárňovala Donnu Martin, není podle svých slov v kontaktu s nikým ze svých seriálových kolegů kromě Jennie Garth (38), která si zahrála Kelly. Ani ostatní herci jako Gabrielle Anne Carteris (49, Andrea), Jason Priestley (40, Brandon), Shannen Doherty (39, Brenda), Luke Perry (44, Dylan), Brian Austin Green (36, David) očividně o kontakt s Tori nestojí.

Stará dobrá parta
Autor: Isifa.com

Nemají rádi jejího druhého muže

„Došlo k tomu, když jsem si vzala Deana. Nevím, co se stalo. Ztratila jsem všechny.“ Tori se za kanadského herce Deana McDermotta (43) provdala v roce 2006, jen měsíc po rozvodu s jejím prvním mužem. Mají spolu dvě děti.

Tori se zmínila například i o herečce Tiffani Thiesen (36), která v seriálu Beverly Hills 90210 představovala postavu Valerie Malone. S tou se prý od natáčení seriálu nikdy neviděla. „Už se mnou nikdy nepromluvila,“ prohlašuje Spelling na adresu seriálové Valerie. „Ale ona o vás nikdy neřekla nic špatného,“ vyvracel Seacrest Tori její pocity. „Je to můj pouhý dojem a nic víc. Je to celé směšné.“

(zdroj: Dailymail.co.uk)

Fotogalerie
3 fotografie