Lindsay pila alkohol na párty u zpěvačky Katy Perry po nedělním předávání cen MTV. Zařízení připevněné k její noze proto vyslalo upozornění hlídací firmě, a ta informovala soud. Soudkyně Marsha Revel ihned vydala na rozmazlenou herečku zatykač kvůli porušení podmínečného propuštění.

Lohan Lohan pózuje s hlídací obojkem na noze
Autor: Profimedia.cz

„Od její nohy šly najednou záblesky. Viděli to všichni, co tam byli. Jestli ale pila alkohol nebo užila drogy, jsem si nevšimla,“ uvedla pro britský deník The Sun očitá svědkyně. Soudkyně později po třicetiminutové rozpravě s právníkem herečky zdvojnásobila její kauci na 4,3 milionu korun.

Lohan na své internetové stránce popírá, že by pila. Hlášení náramku však bylo zaznamenáno. Herečka to ovšem svádí na technickou chybu…

Lohan tvrdí, že jsou obvinění smyšlená

Herečka musí podle rozhodnutí losangeleského soudu nosit od 24. května na noze zařízení ke sledování alkoholu (SCRAM). Právě toto zařízení zaznamenalo, že problémová Lohan v neděli na afterparty po udílení MTV Movie Awards alkohol navzdory zákazu požila. V případě porušení podmínky její stále hrozí půlroční trest. ke svému dalšímu skandálu se vyjádřila na sociální síti Twitter. "Všechny obvinění jsou smyšlené. Jsou založeny na informacích bulvárních novinářů a paparazzi," napsala Lohan.

Ve vězení už jednou seděla za držení kokainu

Zařízení pro monitorování alkoholu herečka nosí už podruhé - poprvé jej nosila dobrovolně před třemi lety po svém prvním zatčení za řízení pod vlivem omamných látek a absolvování léčení. Herečku, která je oblíbeným cílem bulvárních novinářů, v roce 2007 po dvou měsících odvykací kúry opět přistihli jak jezdí opilá a navíc měla při sobě kokain, za což si odseděla 84 minut ve vězení a nařídili jí deset hodin veřejně prospěšných prací. A takhle se to s Lohan táhne pořád dokola.

Fotogalerie
2 fotografie