Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jennifer Grey: Stále cítím Patrickovo objetí

Jennifer Grey a Patrick v kultovním filmu Hříšný tanec
15. září 2009 | 10:04

V pondělí 14. září prohrál Patrick Swayze válku s rakovinou slinivky. Kolegyni Jennifer Grey alias Baby z Hříšného tance prý bude nejvíce chybět jeho objetí.

Přestože, jak často zmiňoval Swayze sám i jeho lékaři, reagoval na chemoterapii dobře, nemoc ho nakonec oslabila natolik, že selhaly základní životní funkce. S bolestí v srdci se se sedmapadesátiletým hollywoodským hercem loučí jeho příbuzní a přátelé.

Deník Blesk přinese ve středu velký speciál o životě a úmrtí legendárního herce. Kupte si deník Blesk!

Čtěte: Patrick Swayze zemřel na rakovinu slinivky

„Když si na něj vzpomenu, myslím na ten pocit, kdy jsem byla v jeho náručí,“ přiznala Jennifer při vzpomínkách na natáčení filmu, který učinil z Patricka mezinárodní hvězdu. „Byli jsme děti, tančili, nacvičovali zvedačky na zmrzlém jezeře, bavili se natáčením tohoto nevýznamného filmu, o němž jsme si mysleli, že na něj nebude nikdo koukat,“ dodala Grey. Video z Hříšného tance najdete ZDE!

394790:gallery:true:true

A Swayze byl prý od počátku své kariéry velmi odvážným hercem, který si nejraději točil kaskadérské scény sám. „Vůbec se nedivím, že se tak odvážně a důstojně pustil do války s rakovinou. Patrick byl vzácnou a nádhernou kombinací drsné mužnosti a okouzlující grácie. Mé srdce teď patří jeho ženě a miláčkovi od dětství Lise Niemi, jeho mámě Patsy a zbytku jeho rodiny,“ dodala devětačtyřicetiletá herečka.

Swayze se s Lisou Niemi oženil 12. června 1975, patřili k nejstabilnějším párům v Hollywoodu, děti neměli.

Co znamenal Swayze pro vás? Řekněte nám to v diskuzi!

Čtěte také:

 

Autor: Famous, brum