Dříve vyprodávala koncerty, její videoklipy se hrály v televizních hitparádách a patřila mezi nejuznávanější české zpěvačky. Jenže tyto doby už dávno minuly. Ivetina vystoupení připomínají umíráček. Proto často zpívala na playback, ale tentokrát to bylo živě!

Zpěv ve vinařství

Iveta dnes vystoupila v obci Zaječí, která se nalézá půl hodiny jízdy jižně od Brna. V areálu vinařství je zde umístěn klub s návštěvní kapacitou hodnou hvězdy přesně takového kalibru, jako je Iveta. Vejde se tam jen 500 lidí. Maximální kapacitu však Iveta nenaplnila, poslechlo si jí jen několik desítek lidí. Při vystoupení jí hrozně bolely nohy, a tak nakonec zpívala raději naboso.

Vystoupení pro nezájem posunuto

Iveta do Zaječí přijela již odpoledne, i když měla vystoupit až v deset hodin. Po večeři se sice vydala na parket klubu, ale tam bylo jen pár zájemců, kteří vypadali, že si více užívají diskotéku, než že by se těšili na samotnou Ivetu.

Video
Video se připravuje ...

Iveta musela zpívat naboso, příliš jí bolely nohy Blesk - Pavel Machan a Roman Souček

Ochrana Rychtáře na každém kroku

Zpěvačka, kterou na každém kroku doprovázel její přítel a ochránce Josef Rychtář, se tak rozhodla vystoupit o hodinu později. I tak ale zpívala asi pro stovku lidí. „V pátek tady bývá touto dobou již plno. Dnes je návštěva menší,“ řekla Blesk.cz jedna ze servírek v klubu.

Video
Video se připravuje ...

Ivetu při vystoupení doprovodily sexy tanečnice Blesk - Pavel Machan a Roman Souček

Co přijde dál, pohřby?

Jak hluboko může Iveta klesnout? Ještě se nabízí zpěv na křtinách, svatbách nebo pohřbech. Kdyby Iveta spustila na smuteční události zpěv písně Až mě andělé zavolají k sobě, jistě by nezůstalo jediné oko suché.

Fotogalerie
10 fotografií