Ivetě včera Lumír hned telefonoval. „Nebrala to. Asi spí. Musí být z toho všeho vyčerpaná,“ přesvědčoval sám sebe Lumír, že sestra by mu přece jinak telefon vzala. Vždyť jí chce s rodinou pomoct. Lumírovi nezbylo nic jiného než volat na detoxikační oddělení, kde sestra leží. „Teď tady sedíme doma s mamkou a radíme se, co dál. Chtěli bychom za Ivetou do nemocnice oba. Já ale opravdu nemohu. Kvůli práci, udělal bych si velké problémy. Mamka zítra nebo pozítří pojede,“ prozradil Lumír.

Podle informací Blesku Ivetina maminka pojede pendolinem a na nádraží v Praze ji vyzvedne její exzeť Jiří Pomeje. Bude to také on, kdo maminku odveze do nemocnice a zase na ni venku počká. „Slíbil jsem rodině, že kdykoli bude třeba, jsem vždycky k službám. A o maminku se postarám rád a rád jí budu dělat řidiče,“ potvrdil Pomeje s tím, že za Ivetou s maminkou nepůjde. „Jedině kdyby mě chtěla vidět, ale to se asi určitě nestane,“ říká Pomeje.

„Všichni chceme Ivetě pomoct, ona to ale odmítá. Milujeme ji, je to přece rodina, ona to ale nějak nechce chápat,“ řekl ještě Lumír a dodal, že by rádi s mamkou Ivetu přesvědčili k pořádnému léčení s tím, že by jí poskytli veškerou oporu a zázemí. „To s ní ale musíme probrat osobně. Teď bychom jí jen rádi vzkázali, že ji máme moc moc rádi,“ dodal tiše Lumír.

Fotogalerie
29 fotografií