Podle Martucciho šlo Ivetě o život už dříve. Před legendárním koncertem na Staroměstském náměstí málem zemřela na otravu plynem! Při vaření si omylem pustila jeden sporák naprázdno a usnula. „Přijít o něco později, dopadlo by to katastrofálně. Nic takového by se jí v Itálii nemohlo stát,“ rozpovídal se na super.cz. „Vždyť i její chůva mi děkovala za to, co všechno pro Ivetku dělám,“ tvrdí.

Chůva Bartošové Daniela Jevtičová, které Ivetě zavolala záchranku, zatímco Martucci spal ve svém pražském bytě, je ale jiného názoru. Na hraběte má pořádný vztek. „Kdyby si nehrál na záchranáře a nechal už dříve Ivetu léčit doktory, nemuselo se tohle stát,“ zlobí se.

Fotogalerie
16 fotografií

Zdrtila ji nehoda, při které málem zemřel Artur

Bartošová se v minulosti o sebevraždu pokusila již třikrát. Jednou se chtěla předávkovat léky, tak jako tentokrát, dvakrát si podřezala žíly.

Labilní zpěvačku tentokrát totálně rozhodila nehoda z minulého týdne. Když se synem Arturem vracela z Itálie do Česka, její auto, řízené najatým řidičem, bouralo. Artur málem zemřel. Sedadlo spolujezdce, na kterém seděl, bylo zdevastováno po nárazu do železných traverz, jež převáželo před nimi jedoucí nákladní auto. Všichni naštěstí vyvázli bez zranění.

Ivetu to však natolik zasáhlo, že okamžitě opět spadla na dno. Nevycházela z domu, doslova se tam zabarikádovala. Dům opouštěla jen kvůli nákupu. Při tom se však maskovala černou parukou a čepicí.