Tři vozy záchranné služby přijely do Uhříněvsi v pátek krátce po druhé hodině odpoledne. Ivetu našli v patře v koupelně. Chtěla se předávkovat léky. Tak, jak se o to pokusila už v minulosti.

"Chtěla se pokusit o sebevraždu, měla v sobě nějaké prášky, ale naštěstí ne tolik... Kdyby byla v domě sama, tak to mohla dopadnout hodně tragicky, ani raději nechci domýšlet. Iveta byla zoufalá, naprostá troska, když jsem ji viděl, tak se mi chtělo brečet," řekl exkluzivně Blesk.cz zdroj ze zpěvaččina okolí.

Video
Video se připravuje ...

Domenico Martucci šel za Ivetou do nemocnice. Jelikož však není její příbuzný, lékaři mu vůbec nic k jejímu zdravotnímu stavu nesdělili David Malík

Iveta je na JIPce

Záchranáři zpěvačku hned naložili do sanitky a odvezli ji do pražské Nemocnice Pod Petřínem. Tam za ní spěchal také její italský milenec Domenico Martucci. Ale odcházel s nepořízenou. Protože není Ivetin příbuzný, lékaři ho o jejím zdravotním stavu nemohli informovat. Blesk.cz poskytl přímo v nemocnici rozhovor. Myslí si, že Iveta sebevraždu rozhodně spáchat nechtěla.

Jak se Blesk.cz podařilo zjistit, Bartošová v současnosti leží na jednotce intezivní péče.

Martucci spal, když jí bylo nejhůř

Italský milenec Domenico se o zhroucení Ivety dozvěděl jako poslední. Když bylo Ivetě nejhůř, spal ve svém pražském bytě. "Vůbec nevím, co se stalo. Teď jsem se probudil," řekl roztřeseným hlasem Domenico do telefonu, když se ho Blesk.cz pokoušel kontaktovat.

Martucci Ivetu naposledy viděl dnes ráno, když z Uhříněvsi odjel zpět do Prahy. "Dnes ráno jsem v devět odjel od Ivety. Všechno bylo v pořádku. Povídali jsme si. Včera večer jsme spolu povečeřeli, vzala si léky, které jsem jí přivezl. Ráno jsem ještě mluvil s chůvou. Domlouvali jsme se na Itálii. Iveta mě s úsměvem vyprovodila," popsal Martucci poslední hodiny s Ivetou.

"Pak jsem odjel domů a šel jsem hned spát. Celou noc jsem totiž nespal," řekl Blesk.cz Martucci, který byl v šoku a okamžitě se vydal za Ivetou do nemocnice. Ivetin syn Artur je v tuto chvíli naštěstí na táboře.

Zdrtila ji nehoda, při které málem zemřel Artur

Bartošová se v minulosti o sebevraždu pokusila již třikrát. Jednou se chtěla předávkovat léky, tak jako tentokrát, dvakrát si podřezala žíly.

Labilní zpěvačku tentokrát totálně rozhodila nehoda z minulého týdne. Když se synem Arturem vracela z Itálie do Česka, její auto, řízené  najatým řidičem, bouralo. Artur málem zemřel. Sedadlo spolujezdce, na kterém seděl, bylo zdevastováno po nárazu do železných traverz, jež převáželo před nimi jedoucí nákladní auto. Všichni naštěstí vyvázli bez zranění.

Ivetu to však natolik zasáhlo, že okamžitě opět spadla na dno. Nevycházela z domu, doslova se tam zabarikádovala. Dům opouštěla jen kvůli nákupu. Při tom se však maskovala černou parukou a čepicí.

Fotogalerie
18 fotografií