Minulý týden, dva dny po těžké autonehodě, z níž Iveta i její syn Artur (14) jako zázrakem vyvázli bez zranění, vozil Bartošovou italský milenec Domenico Martucci (35) po Praze zabalenou do deky. V takovém stavu byla vídána v minulosti, když měla problémy s alkoholem a utišujícími léky. „Pod deku lezla vždycky, když nezvládala pití,“ řekla k tomu Arturova bývalá chůva Golda.

Není moc pochyb o tom, že Iveta své deprese zase utápí v alkoholu. Včera jí nejspíš došly všechny zásoby, a protože Artur odjel na tábor a Domenico se v Uhříněvsi už pět dnů neukázal, musela na nákup sama.

 

Kdo nezná odpověď, málo čte Blesk a měl by víc!

„Iveta má doma plnou skříň paruk, blonďaté, černovlasé, krátké, dlouhé... Když už nebyl nikdo, kdo by jí došel pro pití, nasadila jakoukoliv paruku, vzala auto a jela si pro chlast,“ potvrdil Ivetiny zvyky exmanžel Jiří Pomeje (45). Přesně podle takového scénáře se včera chovala v ulicích Uhříněvsi, kam vyrazila na nákupy. V převleku s parukou, v černé mikině s kapucí a bílou taškou na rameni si to zamířila rovnou do prodejny s nápoji. Jelikož se v obchodě zdržela jen minutu a půl, očividně šla najisto.

Fotogalerie
6 fotografií

Domenico: Nechodím za ní, ale miluju ji!

Po bouračce, z níž minulý týden jako zázrakem vyvázla se synem Arturem (14) živá, nejspíš utápí své deprese zase v alkoholu. Jak si jinak vysvětlit, že zpěvačka Iveta Bartošová (45) včera vyrazila ze svého domu v Uhříněvsi na nákupy maskovaná v černé dlouhé paruce a s kšiltovkou na hlavě?

Otázkou je, zda Ivetu srazila do kolen pouze autonehoda, která sice vypadala hrozivě, ale nikomu se při ní nic nestalo. Stresovat ji může řada věcí. Možností je několik. Nemá peníze, dům, v němž bydlí, už pomalu patří bance a nikoliv jí...

A pak je tu ještě jeden problém. Přítel Domenico Martucci (45) se v Uhříněvsi od nehody objevil jen jednou – minulý pátek. Od té doby za Ivetou ani jednou nezašel. „Chci zmenšit tlak před jejím domem, kde číhají fotografové. Ale Ivetu miluju a udělám pro ni všechno!“ dušoval se včera.

Svou lásku prý chce co nevidět opět dostat pryč z Česka. Z katalogu, který mu v pondělí večer do jeho vršovického bytu přinesla manažerka Lenka Gabrielová (45), vybírá zájezd. „Plánuji s Ivetou dovolenou, ale ještě přesně nevím kdy a kde. Vybírám nějaký last minute,“ řekl Martucci Blesku. Odjede Bartošová na dovolenou jako blondýna, nebo jako bruneta?