Oficiální vyjádření agentury Ivetina manažera Richarda Dušáka bylo vyvěšeno na sociální síť Facebook na fanouškovské stránky zpěvačky. Dušák si v prohlášení mimo jiné stěžuje, jaká byla spolupráce s Ivetou těžká a že rozhodně nehodlá tolerovat další zpěvaččiny psychické výpadky. "Měla by se jít léčit a naplno se uzdravit, ne odjíždět od problémů do Itálie," říká Richard. "Podařilo se nám ji přesvědčit, že jediná cesta pro její budoucnost i kariéru je se svěřit do rukou odborníků a podstoupit intenzivní léčbu v nemocničním zařízení. Byli jsme přesvědčeni, že fanoušci i veřejnost by to ocenila," dodal.

Bartošová už manažerů vystřídala nespočet. Každý z nich sehrál v životě zpěvačky jinou roli. Někteří to vydrželi několik let, jiní pár měsíců, méně odolní jedinci jen pár dní. Někdo skončil na psychiatrii, jiným zůstává dlužná, další se zachránili a včas vzali nohy na ramena. Být manažerem Ivety Bartošové je na jednu stranu výzva, ale na druhou peklo na zemi. O tom ví i její poslední manažer Richard Dušák, který s ní nyní přerušil spolupráci.

Mezi další, kteří to vydrželi se řadí například Tomáš Gottlieb, Ladislav Štaidl, Janis Sidovský, Zdeněk Barták, Jiří Pomeje, Martin Wolf, Pavel Pásek, Andrea Ježková nebo Evžen Mirošovský.

Fotogalerie
29 fotografií

Oficiální sdělení agentury

"Po čtyřech měsících od zahájení spolupráce, tzn. od zahájení naší snahy o zlepšení postavení Ivety Bartošové na scéně české a slovenské popmusic a opětovné získání důvěry u organizátorů kulturních akcí, musíme konstatovat, že se nám tento cíl sice začínal dařit, ale v posledních dnech vše ztroskotalo.

Přes podporu Ivetiných přátel, syna Artura, přes intenzivní snahu celého pracovního týmu, přes více jak dvacetileté zkušenosti naší agentury RichART. Přesto, že jsme se podíleli na kariéře desítek českých a slovenských umělců a zajišťujeme kompletní servis kulturních akcí pro stovky pořadatelů ročně. Iveta se dostala do velmi těžkého psychického i fyzického stavu.

Podařilo se nám ji přesvědčit, že jediná cesta pro její budoucnost i kariéru je se svěřit do rukou odborníků a podstoupit intenzivní léčbu v nemocničním zařízení. Byli jsme přesvědčeni, že fanoušci i veřejnost by to ocenila.

Bohužel Ivetě odhodlání vydrželo jen krátce a kliniku opustila. Rodině, přátelům i spolupracovníkům oznámila, že si dává pauzu (sama prý neví jak dlouhou) a všechna sjednaná vystoupení má naše agentura okamžitě zrušit. V takovéto nejistotě bohužel nemůžeme vykonávat exklusivní manažerskou činnost a za daných okolností jsme nuceni spolupráci s Ivetou ukončit.

Tímto se omlouváme všem pořadatelům a spolupracovníkům. Děkujeme za projevenou důvěru a omlouváme se za případné způsobené komplikace. Ivetě samozřejmě nadále přejeme jen to nejlepší v osobním i pracovním životě."