Štaidl Blesku tvrdil, že péči o syna nechá Ivetě, ale když viděl, co se s ní děje, radši se o něj asi postará sám. Před několika dny se zpěvačka Iveta Bartošová zhroutila a skončila dokonce na pražské psychiatrické léčebně Ke Karlovu. Blesk kontaktoval Ivetina exmanžela Ladislava Štaidla a zeptal se ho, kdo se nyní bude starat o jejich syna Artura. Štaidl tehdy řekl, že on rozhodně ne, jelikož je po operaci. Čeho, to odmítl prozradit.

Jenže Iveta v nemocnici podepsala reverz, sbalila si kufry a s milencem, hrabětem Domenicem Martuccim odjela na rekonvalescenční dovolenou do Itálie. Takže co s Arturem? Podle zdroje Blesku se Štaidl přemohl a vzal si syna k sobě. Arturovi bude u táty asi lépe, než u mámy, která pendluje mezi blázincem a italskými ruinami.

Nešťastný je ale Ivetin manažer. Richard Dušák se na serveu idnes.cz rozčiloval, protože měl pro zpěvačku nasmouvaná vystoupení. Získávat důvěru po jejích excesech byla mravenčí práce, ale nakonec se to podařilo. Za to všechno ovšem přišel další podraz. Iveta se spakovala, vykašlala se na smlouvy, dohody i léčení, vykašlala se i na Artura, kterého hodila na krk chůvě, a problémy vyřešila tradičně - útěkem," povzdechl si zpěvaččin manažer.

Fotogalerie
6 fotografií