Kdo viděl a slyšel duet Ivety Bartošové a italského divocha Domenica (34), jistě se nediví, že bylo třeba Ivetu přikurtovat. Zpěvačka hitu Heje heja hodila zpěv za hlavu a vsadila na mňoukání.

Blázinec

Italský hřebec už ví, že jestli si Ivetu okamžitě nevezme za ženu, bude ji mít zřejmě na svědomí. Jedna věc jsou lehké prsty pianisty, dobré víno a mužné tremolo a druhá trvalost, jistota a pevný, úředně zpečetěný vztah.

Domenico má na jihu pověst muže, jehož Ti Amo, se rozléhá v mnoha dívčích komůrkách jako ozvěna v jeho strašidelném zámku v Garganu. O jedenáct let starší a zhruba stejně těžká Iveta jistě není první, která mu uvěřila.

Doktoři

Zde je třeba zdůraznit, že italští psychiatři nejsou o nic lepší než ti čeští. Italští muži, zvláště ti z jihu, jsou ale od těch českých přeci jen trochu odlišní. Ženu chápou tak trochu jako svůj majetek a  není výjimkou, že ji zamykají doma.

Ale kdo ví, třeba se vášnivý Domenico skutečně chce už usadit, i když blondýnou už je dneska v Itálii kde kdo.

Připomeňme, že v Čechách není výjimkou, že se zpěvačka mediálně zamiluje do Itala, se kterým zpívá duet. Není to tak dávno, co se totéž stalo Iloně Csákové s fešákem jménem Mattioli.

Fotogalerie
6 fotografií

Realita

Ďábelská kombinace prášků a alkoholu může způsobit, že zmizí hranice mezi skutečností a mediální realitou. Iveta není první ani poslední, komu se to mohlo stát. Viz nová hra na motivy útěku herce Charlie Sheena z psychiatrické léčebny:

„Utíkejte z blázince a nenechte se chytnout doktorem. Pokuste se doběhnout co možná nejdále a získejte tak co největší skóre. Hru je dobré si zahrát v několika lidech, ať můžete závodit, kdo bude mít více bodů.“

Iveto, utíkej.

Hra

Závěrem si zahrajme Ivetin Kinoautomat. Takže, jak to bude dál:
1) Iveta se v Itálii vdá
2) Iveta v Itálii zešílí natrvalo
3) Iveta se vrátí domů do blázince