Operní diva Andrea Kalivodová (33) je prý prototypem žen, které Pomeje dohánějí k šílenství.

Bartošová byla v posteli Pomeje prý naprostou výjimkou. „Nikdy jsem nebyl na blondýny, ale na tmavovlásky,“ říká a vzpomíná na exmanželku herečku Michaelu Kuklovou (42). „Nevypadala, ale v posteli byla dračice. A Andrea? Tý ta vášeň čouhá přímo z očí. Ta je pro mě Carmen, živočišná cikánka s překrásným tělem,“ básní Jiří a ukazuje svůj display na mobilu, kde si jako tapetu zvolil právě Andreu.

Už ví, jak ji sbalí

Už má také plán, jak Andreu sbalí. V prosinci v Hudebním divadle Karlín začnou dávat Polskou krev s Andreou v hlavní roli. „Půjdu tam s mým advokátem Michalem Vondráčkem, ale nepůjdu na to zhurta. Andree dám kytici a budu se jí dvořit,“ maluje si Pomeje, který má s Kalivodovou velké plány.

„Jako mezzosopranistka je málo vidět, byla by skvělá i na pop. Napadlo mě, že by mohla mít duet s Michalem Davidem a já bych jí dělal na pop scéně potom manažera,“ rozvíjí Jiří novou skvělou budoucnost.

Kalivodová je zadaná

Zapomíná ovšem na fakt, že Andrea Kalivodová nemusí mít na svou zářnou budoucnost po boku Pomeje stejný názor. „Zájem mužů mě vždycky těší, takže to, co říká pan Pomeje, mně samozřejmě lichotí,“ řekla Blesku Andrea a vzápětí dodala: „Opera ale není o laciné popularitě, ale o velmi tvrdé práci. Nevím, jak by tyhle dva světy šly dohromady,“ dodala.

„To půjde, na to mám čuch,“ tvrdí ale Jiří. Nevadí mu ani skutečnost, že operní zpěvačka není volná. „Jde o to, zdali to je vážná známost. Pokud ne, doufám, že ještě šanci mám. Rozhodně se o to pokusím,“ je odhodlaný Jiří.

Fotogalerie
1 fotografie