ONLINE z rozvodu Bartošové a Pomeje začíná na Blesk.cz ve 14:30 hodin!

„Teď ještě nevím, jestli k soudu půjdu. Záleží na tom, jak se vyspím,“ řekl Blesku Pomeje, který včerejší oběd doslova proměnil v pizzové hody, kde italské víno přímo teklo.

„Myslím, že by měl Jirka rozvod brát jako to svoje největší štěstí a zřejmě ho tak i bere, protože je celý den veselý,“ řekl Pásek a prozradil, že Jirkovi k rozvodu pořídil automobil i s ochrankou. „Kolem paní Bartošové jsou samé pseudo ochranky, kdyby náhodou Jirka zlobil. Jirka se teď může proti ještě stále své manželce také ubránit,“ pokračoval Pásek.

Bartošová chce důstojný rozvod

Blesk získal informace, proč se Iveta včera večer sešla s právničkou. Zpěvačka prý chce rozvod důstojný a ten může proběhnout jedině v případě, když splní požadavek Pomeje. „Chci, aby se mi veřejně v médiích omluvila a přiznala, že jsem jí nikdy žádné hrnce ani pokličky neukradl, a že ke mně nemohla cítit nepřekonatelný odpor, když se mnou chtěla ještě v červnu holčičku,“ vysvětlil Pomeje.

Pomeje žádá omluvu

Pokud prý tak Iveta neučiní, řekne u soudu o soužití s Ivetou pravdu a rozvod se tak bude zbytečně prodlužovat. Ať bylo manželství s Pomeje jakékoliv, pro Ivetu rozhodně znamenalo jeden velký přínos. Od Jirky se naučila využít všech osobních zvratů k reklamě své práce.

Rozvod si naplánovala oslavit autogramiádou. „Svobodná už jsem. To, co mě čeká v pondělí, je jen technická tečka. Nevím sice, jak to zvládnu, ale vím jistě, co budu dělat, až to skončí. Naplánovala jsem si autogramiádu bonusového CD Děkuju vám, andělové,“ dodala Iveta.

Fotogalerie
4 fotografie