Bartošová přišla v pondělí večer na křest svého CD střízlivá, neplakala, nepadala na zem a dokonce trochu i zpívala. Protentokrát našla pevnou půdu pod nohama, snad kvůli Arturovi, který maminku při zpěvu doprovázel na bubny.

"Jsem moc ráda, že jsem tady s vámi, ale hlavně, že jsem tu se svým synem, který mě dnes poprvé v životě doprovodí při písničce Skandál na bubny," přivítala se v pondělí večer s hosty na svém křtu v jednom baru v centru Prahy Iveta.

"Právě dnes má Artur své čtrnácté narozeniny, takže mu všichni popřejte, je to jeho velký den," prozradila Bartošová, která v černých leginách, delším topu přes pozadí a kozačkách na středně vysokém podpatku, vypadala odpočatě.

Video
Video se připravuje ...

Iveta Bartošová se polepšila a křest nového alba zvládla na jedničku. abl

Jen jednou zakopla

Zpěvačka při křtu bonusového alba a videoklipu zazpívala několik písniček, včetně Tří oříšků pro Popelku. Asi dvě písně dala Iveta naživo, a to neměla dělat. Její slabý hlásek, i přes opakované požádání zvukaře, aby to dal výš, nebyl téměř slyšet. Jediné štěstí, že Ivetin poslední hit Děkuju, Vám andělové, který chvílemi připomíná kostelní chorál, dala na playback.

Na závěr nechyběla Ivetina hitovka Heja, Heja. Všichni s napětím čekali, kolikrát zpěvačka spadne, ale ta akorát jen s jedním zakopnutím o nohu kláves, odtančila v pohodě celou píseň.

"Za svůj dosavadní život už jsem posbírala tolik zkušeností a moje příběhy jsou natolik bohaté, že se to v mojí tvorbě musí zákonitě odrazit a myslím, že by byla škoda, kdyby tomu tak nebylo," řekla Bartošová, která na Vánoce se svým týmem chystá plnohodnotnou desku.

Moderátorem večera byl Mirek Šimůnek, jež popřel, že by byl Ivetin milenec, a křtů se ujala modelka Agáta Hanychová a režisér Zdeněk Troška.

Fotogalerie
13 fotografií

Rozhovor s Arturem Štaidlem

Arture, jak dlouho hraješ na bicí?

"Asi rok, ale dnes to bylo poprvé, co jsem bubnoval na veřejnosti. Letos na táboře jsem poprvé veřejně zpíval."

Chtěl by jsi do budoucna vystupovat se svou mamkou?

"Občas jo, ale popravdě, nemám moc rád pop. Mám rád tvrdou muziku, hard rock, heavy metal."

Máš v plánu jít ve šlépějích svých slavných rodičů?

"Určitě. Po základce (Artur je v osmé třídě, pozn.red.) chci jít na gympl a pak na konzervatoř."

Právě dnes je ti čtrnáct let, jaká byla oslava a co jsi dostal za dárky?

"V sobotu jsem slavil s kámošema v Metropoli Zličín v game zóně, od táty jsem dostal mobil a od mamky tohle vystoupení."

Máš holku?

"Ne, právě včera jsem se s ní rozešel. Chodili jsme spolu asi tři měsíce a nějak mě to přestalo bavit (smích)."

Jakého chlapa by jsi přál mámě?

"Hlavně hodného. Chtěl bych, aby ho mamča měla ráda a on jí."

:gallery:true:true:true:gallery:true:true:trueLíbil se vám tento článek? Hlasujte pro Blesk.cz v anketě Křišťálová lupa o nejlepší český web. Děkujeme.