"Ty jó! Dobrý večer, jak se máte? Já jsem s tím nepočítala, přišla jsem jenom oslavit s vámi narozeniny, ale zazpívám, jen tak zadarmo, nechci od vás nic, je to můj dárek vám, Óčku, tak to je, tak to prostě je," přivítala se s davem fanoušků, který přišel oslavit narozeniny hudební stanice, Iveta.

Na první pohled bylo zřejmé, že zpěvačka není úplně v kondici. V modrých krátkých šatech a v sandálcích na vysokých podpatcích, které jí před časem manžel Jiří Pomeje koupil do postele, se lehce potácela. Její odulá tvář svědčí buď o častém popíjení alkoholu nebo užívání antidepresiv.

Pádu zabránil tanečník

"Tak to pusťte a hodně nahlas," povykovala Bartošová na dýdžeje, který z CD pustil její Heja, Heja. I když se Iveta snažila o playback a tanec, její výkon spíš připomínal zoufalou šestnáctku, co si dala patnáct zelených a rozhodla se, že na místní diskotéce předvede Ivetu Bartošovou.

Společensky unavená zpěvačka se pokoušela o taneční kreace, ale nebýt tanečníka, který jí vždy ze dřepu pomohl na nohy a dýdžejského pultu za jejími zády, asi by se na zemi válela jak pytel brambor.

Závěr hitu graduje tím, že Iveta už není schopná stát ani zpívat, tak se schvácená usadí na koleno svého tanečníka, který sotva popadá dech a lká, jak není zvyklá na tohle pódium.

Fotogalerie
5 fotografií