Iveta Bartošová je zase ve "formě". Tentokrát se rozhodla, že se před světem bude schovávat pod dekou. V pondělí pod ní absolvovala cestu z domu v Uhříněvsi do studia v Jílovišti.

Vše o rozchodu Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje
Autor: Blesk.cz

Co se Ivetě vlastně stalo, že musí volit tak bizarní způsob maskování? Lidé z jejího okolí tvrdí, že vysvětlení je jednoduché. „Šla se v noci napít, sklouzla a o sklenici si rozbila obličej,“ říká Pavel Pásek, u kterého po odchodu od Ivety našel azyl Jiří Pomeje. „Málem přišla o oko a tvář měla plnou krve,“ tvrdí Pásek. Uklouzla na vodě, která vytekla z lednice. Iveta se nechce se zraněním ukazovat na veřejnosti podle Páska proto, že má strach, aby nebyla obviněna z alkoholismu nebo Pomeje ze surovosti.

„Jirka by ženu nikdy neuhodil,“ říká Pásek. A alkohol a deprese? Podobnou historku nemá Iveta poprvé. Když se naposledy pokusila o sebevraždu a podřezala si žíly, všem tvrdila, že v kuchyni upadla na salátovou mísu.


Uhříněves 19:36 - Iveta je vzadu pod dekou
Autor: David Malík

Iveta je vzadu pod dekou, Artur sedí na místě spolujezdce.


Soud: Dohled nad výchovou syna Artura trvá

Soud nevěří, že zpěvačka definitivně skoncovala s alkoholem. V jednací síni byl přítomen otec Ladislav Štaidl (64), matka Iveta však k údivu všech chyběla.

Můj právní zástupce mě ujistil, že pokud jde o odvolání, přítomna být nemusím,“ tvrdila v úterý Bartošová. Ta v době, kdy se rozhodovalo o synovi, nahrávala ve studiu vánoční desku. Její právník, doktor Hynek, ale u soudu řekl něco jiného.

„Nevím, proč tu dnes nesedí moje klientka. Důvod opravdu neznám,“ pronesl před soudem Hynek.

Přitom Iveta měla velkou šanci se svým odvoláním uspět. Její nepřítomnost jen nahrála Štaidlovi.

Fotogalerie
1 fotografie
Ten svoje prozatímní vítězství okomentoval pro Blesk slovy: „Nemám se z čeho radovat. Vždyť nevím, co je s mým synem. Nevím, co se děje. Mám z toho hrůzu.“ Štaidl tak narážel na chování Ivety, že vykopla z domu manžela Jiřího Pomeje. To vyjma Štaidla provedla všem svým mužům a následovalo jediné: alkohol a prášky.

Zatímco Štaidl byl u soudu kvůli synovi, Iveta zpívala vánoční koledy a Pomeje nervózně pokuřoval u Vltavy poblíž soudu. „Je mi líto Ivety, že to takhle dopadlo. Na druhou stranu mě dost štve, že k tomu soudu nešla. Přestože se mnou nekomunikuje, čekal jsem do poslední chvíle, že zavolá a že tam půjdeme spolu. Vždyť je to i můj syn,“ byl zděšený z Ivetina chování Pomeje.