A dodala, že jednou měla na kontě jen 500 korun. Dokonce mu začala odměřovat i prostředek na nádobí! A už dlouho spali každý zvlášť...

Měsíční režie Ivety Bartošové je kvůli půjčkám na dům a vůz 100 tisíc korun. A to je i na Ivetu dost. Neustálý strach, aby rodina nezůstala bez peněz, způsobil, že Iveta dostala z Jirky ponorkovou nemoc.

„Chovala se k němu děsně. Když se pustil do guláše, vynadala mu, že tam dává blbý koření. Když myl nádobí, začala na něho křičet, že stačí dvě kapky jaru, ne tři. Že musí šetřit,“ brání kamaráda Pavel Pásek, který poskytl Pomejemu azyl. Musel mu koupit nové slipy, ponožky a trička. Iveta totiž manželovi nedovolila ani si sbalit igelitku a vyhodila ho bez koruny.

Vše o rozchodu Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje
Autor: Blesk.cz


Ponorková nemoc došla až tak daleko, že Iveta s Jirkou začali spát odděleně. Jediné, co je drželo stále ještě při sobě, byly společné pracovní projekty. Ale i tam už to začalo být také všechno špatně.

„Myslím, že Jirka by měl dělat to, co umí. Produkovat filmy,“ vyjádřila se dokonce zpěvačka s tím, že když by měl každý z nich svoji práci a nebyli spolu 24 hodin denně, manželství by bylo v pohodě.

Iveta proto také Pomejemu vzala klíčky od svého auta. „Nemusí mi dělat šoféra, umím si řídit vůz sama,“ podotýká Bartošová a dodává: „Tohle všechno dělám jenom proto, abych manželství zachránila. Nechci Jirkovi ubližovat a moc dobře si uvědomuji, že Artur Jirku zbožňuje.“

Jak vyhrocená situace dopadne, Iveta neví. Rozhodně chce ale teď být nějakou dobu sama. Pomeje odmítá celou věc komentovat.