Když byla ve Špindlerově Mlýně modelka Vlaďka Erbová naposledy, načapal jí tady Blesk.cz ve společnosti fotbalisty Tomáše Řepky. A tím začala pořádná milostná aféra.

Fotogalerie
7 fotografií

Tentokrát proto Erbová většinu času trávila ve společnosti zpěvačky Heleny Zeťové. Možná i proto, že Zeťová ve Špindlu převedla tetování, kterému se velikostí nejvíc blíží právě ty Řepkovy kérky.

Jenže spíš než sparťanského fotbalistu řešila Vlaďka v horském středisku svého manžela Zdeňka Bahenského. S tím se sice rozvádí, ale zároveň dost těžce nese fakt, že už si za ní Zdeněk našel náhradu v podobě modelky Renaty Alsterové.

To jejím kolegyním Kateřině Průšové a Andree Verešové jejich manželství naopak velmi vzkvétají. „My do Špindlu jezdíme s Vláďou každý rok. Během svátků jsme tu v podstatě jako takový inventář,“ smála se Průšová v baru Silver Rock, který byl hvězdnými hosty nacpán k prasknutí.

Podobně náramně se bavila i Verešová s manželem Danielem Volopichem. „Lyžování je u nás v rodině téměř povinné, takže se snažíme větší část zimy trávit na horách,“ řekla modelka, která před časem dostala od svého muže lyžařskou helmu posázenou drahokamy.

Do společnosti pak ale Andrea vyrazila v černých minišatech, který z ní opět spolehlivě udělaly centrum pohledů většiny mužů. A největším pařmenem byl Matěj Ruppert, který se během svého vystoupení natolik odvázal, že polonahý skákal v kleci umístěné nad diváky. Hodně to rozjela i jeho kolegyně Tereza Černochová, o které se v posledních dnech proslýchá, že právě Ruppert je jejím novým milostným objevem.