Zatímco Agáta Prachařová (28) předstírala na jídelním stole sex, zpěvák Braňo Polák (40) se po něm válel jenom ve slipech. Tam, kde od neděle do úterý večeřela hollywoodská hvězda se svými dětmi Benjaminem (3) a Ellou Bleu (13), měla zadek při natáčení videoklipu k songu rappera Rytmuse (36) Zlatokopky jak Prachařová, tak Polák při hodně odvážném focení s tanečnicí Libuškou Vojtkovou (32).

Drahý špás

Prezidentské apartmá, kde jedna noc stojí 130 000 Kč, zkrátka láká. A to nejen české hvězdičky, ale i zahraniční celebrity. Zatímco český showbyznys zde jenom fotí nebo natáčí, u hříšného stolu hodovaly a ve vířivce na terase se koupaly třeba milionářka Ivana Trump (64) či popová královna Beyoncé (31)...

V knize hostů pak najdete podpisy zpěváka Julia Iglesiase (69), režiséra Woodyho Allena (77) i švédského krále Carla XVI. Gustafa (40).

Hotel mlčí

Jak nákladným čištěním či rekonstrukcí prezidentské apartmá před příjezdem Travolty prošlo, jsme se včera od hotelu nedozvěděli. „Hotel Kempinski informace o ubytovaných hostech neposkytuje, je mi líto,“ sdělila nám PR manažerka.

Fotogalerie
8 fotografií