„Ondřej byl tak hodný a doprovodil mě,“ pronesla stručně Kuchařová. Na otázku, zda jsou pouze přátelé, neodpověděla. Nechtěla lhát. Ani nemohla, jejich činy na ně prozradily víc, než by si oba přáli. Kuchařová zavěšená do Brzobohatého na oficiálním zahájení festivalu jenom zářila a Ondřej se od ní po celý večer nehnul na krok.

A nikdo se mu nemohl divit. Na krásné Taťáně mohli všichni oči nechat a ostražitost Brzobohatého byla do očí bijící. Na večírku, kde se to mocnými a movitými muži jenom hemžilo, se v nestřežený okamžik kolem krásné Kuchařové začal motat neznámý starší muž, modelku pozval do Mnichova a věnoval jí svoji vizitku. To se pochopitelně Ondřejovi vůbec nelíbilo! Přestože se nejprve tvářil, že ho rozhovor s neznámým nápadníkem vůbec nezajímá, jakmile zmerčil výměnu vizitek, jeho pohled by mohl zabíjet.

Ale protože mladý Brzobohatý není žádný agresor, situaci vyřešil s grácií a s potencionálním sokem se dal také do řeči. Jistě nejen, aby zjistil, co je nápadník zač, ale také aby ukázal, kdo k Táně skutečně patří.

Fotogalerie
4 fotografie