Zatímco Bartoška s manželkou Andreou pojali závěr festivalu v černé, první dáma vyrazila v bílé lesklé róbě přes níž měla přehozenou sněhobílé kožešinové paleto. Paní Livii na rozdíl od zahajovacího ceremoniálu nedoprovází prezident Václav Klaus. Zřejmě mu pracovní povinnosti znemožnili zúčastnit se zakončení.

Video
Video se připravuje ...

Zakončení 46. Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech Jan Jedlička

Jedinou zahraniční hvězdou je na red carpetu americký herec John Turturro s manželkou. Jedna z hvězd filmu Big Lebowski z rukou prezidenta festivalu převezme křišťálový globus.

Z českých hvězd se objevil Ondřej

Andrea Verešová se vrátila
Autor: hermina.cz
Soukup s těhotnou partnerkou Lucií Šoralovou, stejně jako Bartoškovi se sladili do černé, Olga Lounová, Eliška Kaplicky s dcerou Johankou a otcem a k překvapení všech slovenská krasavice Andrea Verešová.

Narozeninoví oslava dcery se konala odpoledne a z Přeštic u Plzně to má Andrea do Varů blízko, tak se vrátila. Anebo jí v kufru zbyly ještě jedny šaty, které se musely vyvětrat.

Na červeném koberci nechyběla ani německá herečka Sibel Kekilli (31), která v minulosti točila tvrdé pornofilmy. A její snímky byly tak dobré, že je fanoušci zařadili mezi deset nejoblíbenějších. Sibel v černých koktejlkách skandál nijak neuškodil, protože si po koberci vykračovala vysmátá jako oscarová star.

Fotogalerie
17 fotografií

Kdo si odnesl ceny:

Velká cena Křišťálový glóbus pro nejlepší film:

Izraelský film Restaurátor

Zvláštní cena poroty:

Martin Šulík za film Cikán

Cena prezidenta MFF Karlovy Vary:

John Turturro

Cena za režii:

Pascal Rabaté - Prázdniny u moře

Cena za nejlepší ženský herecký výkon:

Stine Fischer Christensen - Neviditelná

Cena za nejlepší mužský herecký výkon:

David Morse - Spoluautor

Zvláštní uznání:

Ján Mižigár za hlavní roli ve filmu Cikán