Malkovich navrhuje kolekci pánského oblečení už delší dobu, nově dokonce navrhl i dámskou řadu, tu však v Karlových Varech nepředstavil. Hippie módu ve stylu 60. léta předvedli přední čeští herci. Nejvíce si přehlídkové molo užíval mladý herec Vojta Kotek, který se rád předváděl a ve svém výkonu napodoboval agenta Jamese Bonda. Recesi si z generálky módní přehlídky udělal i Pavel Liška. Ten chodil po molu bosý. To se moc nezamlouvalo Johnu Malkovichovi, který byl celé přehlídce přítomen, a tak se hlasitě ozval. Oba herci ale pouze vtipkovali a k žádnému konfliktu nedošlo.

Liška občas připomínal svou vizáží bezdomovce. David Švehlík se nijak zvlášť neprojevoval, ale na molu mu to slušelo. Herec Jan Budař se generálky nezúčastnil, předvádět by měl až večer, kdy se oficiálně přehlídka koná. Herci tak zatím mohli pobavit pouze novináře.

Oblečení Malkoviche místy připomíná levné kousky ze sekáče. Ovšem co se týče materiálu a střihu, je to precizně odvedená práce. Z oblečení byl nadšený i Vojta Kotek, který prozradil, že by si hned nějaký kousek pořídil. "To oblečení bylo skvělý, pěkně sedělo a cítil jsem se v tom dobře. Myslím, že si dneska večer možná něco domů odnesu," řekl Blesk.cz mladý herec.

Malkovich se při tvorbě své kolekce pánského oblečení značky Technobohemian inspiruje lidmi na ulici nebo ve filmech. Herectví a návrhářství mají podle něho mnoho společného – herec tím, že hraje různé postavy pokaždé vlastně tak trochu přetváří sám sebe. Rád tuto proměnu přenáší i do oblečení, které navrhuje se svým týmem. Při tvorbě kolekce Technobohemian se John Malkovich inspiroval bohémským stylem nového tisíciletí.

Fotogalerie
28 fotografií