Šťastný s přítelkyní, která je na začátku pátého měsíce těhotenství, přijel na karlovarský festival v pondělí. Na rozdíl od kolegů je ve Varech soukromě. S Bárou ruku v ruce korzuje po kolonádě, na zahrádkách popíjí kávu nebo chodí na zajímavé filmy do kina. Prostě taková prázdninová pohoda.

Nastávající mamince se pod bílou halenou už rýsuje bříško. Není divu, vždyť svého prvního potomka přivede na svět koncem října.

Jan Šťastný početím druhého dítěte trumfl svého syna Jana, který se na jaře minulého roku tajně oženil s pornoherečkou Michaelou Kuklínkovou. Ta v květnu porodila dceru Leontýnu, a tak se herec stal dědečkem a měsíc na to, světu oznámil, že se zanedlouho stane i otcem. A zřejmě i brzy podruhé ženáčem. "Svatba bude, to k rodině patří. A čím dřív, tím líp," říká představitel doktora Frynty ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Herec má má za sebou jedno nepovedené manželství Lenkou Šťastnou, které před dvěma roky skončilo krachem. Manželka herce opustila kvůli scénografovi Danielovi Dvořákovi. Jan s manželkou vychovával Marka (28), kterého Lenka měla z předchozího vztahu, a jejich společného syna Jana (22).

Fotogalerie
4 fotografie