Nečekaný "přepad" ale nakonec první dáma ustála s šarmem sobě vlastním a nadále si užívala nabitého festivalového programu. Toho kromě nezbytných hereckých hvězd, hvězdiček a prominentních hostů užívají i tisíce obyčejných fanoušků, kteří vytvářejí atmosféru, kterou Varům můžou závidět i věhlasnější festivaly.

Přijeli kvůli filmům, celebritám, i snaze dostat se na párty

"Jediné, co mi tady trochu vadí," je zima. Řekl redaktorům Blesk.cz Honza (24), jeden z mnoha tisíc lidí, kteří proslulý festival navštíví. "Přijel jsem hlavně na filmy a spím ve stanovém městečku," dodal filmový fanoušek s tím, že těch pár chladných nocí kvůli filmům už nějak přežije.

To Markéta (16) přijela především kvůli celebritám a přespí u kamarádky. Jejím snem je dostat se na nějakou z velkolepých párty pro zvané, které se během festivalu konají. Moc šancí si nedává, ale i tak si prý první týden prázdnin ve Varech pořádně užije. Uklidnit ji navíc může fakt, že Blesk.cz všechny nejdůležitěší události v Karlových Varech pečlivě zmapuje. A dostane se i na večírky, kam se běžný návštěvník Varů nedostane.

A jak filmový festival ve Varech prožíváte vy? Vyfotili jste svou oblíbenou celebritu? Zažili jste ve Varech něco, co jste nečekali? Zasílejte nám své festivalové fotografie a příběhy na online@blesk.cz.

Fotogalerie
5 fotografií