"Mám tady nějaké pracovní a společenské povinnosti, tak se pár dní zdržíme," prohlásila majitelka několika luxusních obchodů v Pařížské ulici v Praze Tamara Kotvalová. Ta si po po rozpadu manželství s bývalým středočeským hejtmanem vzala své původní jméno. "Změnila jsem si jméno na Kotvalová, po mém druhém manželovi. Především kvůli třináctiletému synovi Matějovi, který toto příjmení používá," řekla před časem Blesk.cz Tamara.

Zatímco Bendl s milenkou Petrou pobíhá po kolonádě už od prvního dne, úspěšná podnikatelka s Romanem dorazila až o den později. Samozřejmě si nenechali ujít Čez energy fest v Poštovní domě, kde kapely jako Olympic, Monkey Business nebo Mig 21 sledovali z VIP zóny.

"Samozřejmě se půjdeme podívat na nějaké filmy, protože je oba máme velmi rádi. Jediné, co nám to ztěžuje, je moje noha, kterou mám po zranění na fotbale v sádře," řekla Blesk.cz Hajabáč. I když jsou všichni čtyři ve Varech, ani jednou se ještě nepotkali. "Ani nevíme, že tady pan Bendl je, natož že má nějakou milenku," dodal Tamařin přítel.

Fotogalerie
10 fotografií