"Určitě jsem si spolu poprvé nevyšli, ale je pravda, že na večírku jsme spolu poprvé. A moc si to užívám, opravdu prožívám velmi krásné období," řekla Blesk.cz Martha, která se svým přítelem nechyběla na zahájení 46. mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

Zatímco milenci na tradiční red carpet před hotelem Termal přijeli společně v limuzíně, Klára, která rok rok před Marthou s Ondříčkem čtyři roky chodila, dorazila v černé audině s Markem Ebenem a Evou Zaoralovou.

"Všichni tři jsou na festivalu bez partnera, tak jsme je spojili a dali do jednoho auta," říká zdroj ze zákulisí festivalu.

Video
Video se připravuje ...

Na zahajovacím večírku v hotelu Pupp bylo život. Dorazila i Martha Issová se svým přítelem Jan Jedlička

Po zahajovacím filmu Jana Eyrová v hlavní roli s britskou herečkou a největší hvězdou festivalu Judi Dench, se všichni přesunuli na party do Grandhotelu Pupp. Rozesmátá Martha v objetí s Davidem korzovala po večírku, rozdávala rozhovory, v nichž nejenom mluvila o své lásce, ale i o tom, že její šperky nestály milion, ale půl milionu korun.

Klára, jak éterická víla proplouvala prostorem a svou sestřenici nebo exmilence pozdravit nešla. "Nechci se k tomu vyjadřovat, co bylo bylo. Ale jinak se mám skvěle a těším se na filmy," pokoušela se o vtip Klára. Ta je od rozchodu s režisérem sama.

Na party v Puppu to jako každý rok hodně žilo. Nechyběla Jana Švandová s manželem, Eliška Balzerová, prezidentský pár Václav Klaus s chotí Livií, Jitka Čvančarová, Gábina Partyšová, missky Jana Doleželová a Lucie Králová nebo Tereza Voříšková.

Fotogalerie
6 fotografií