Známá blondýnka českého šoubyznysu Ornella Štiková, která má s Pepou Koktou malého Quentina, bedlivě sleduje situaci okolo Ivety Bartošové. Tu osvobodil rytíř Pepa Rychtář ze zámku Domenica Mertucciho a už si spolu užívají krásných střízlivých chvil.

S Džambulkou, jak jí Rychtář nazývá, se její problémy s alkoholem táhnou už velmi dlouho. Ovšem korunku tomu nasadila nynější etuda, kdy opilá Bartošová zmizela s Macurou do Itálie. A právě kvůli vysoké hladince jí nebylo rozumět jediného slova, když Rychtářovi volala o pomoc.

Skoč ze skály

Celá tragikomedie zvedla ze židle jindy usměvavou Ornellu, která se do Ivety obula tak, jak by si to nepřála ani samotná Ornella, potažmo její maminka Monika. Obě jsou totiž na kritiku zvyklé a zvládají ji s přehledem.

"Je to dospělá žena, která měla několik příležitostí, jak se ze svých psychických a alkoholických eskapád dostat. Až moc lidí se jí snažilo pomoci. A když takový člověk pomoc odmítá, tak ať si klidně skočí ze skály, když se mu chce. Ale lítost ať ode mě nečeká," říká drsňačka v rozhovoru pro server Prask.tv Ornella!