Hladová a vyčerpaná. Tak odcházela Iveta ze sídla rodiny hraběte Martucciho, odkud ji zachránil její rytíř Josef Rychtář. Tam ji vysadil dva dny předtím Zdeněk Macura, se kterým před devíti dny očividně "pod vlivem" opustila svůj domov v Uhříněvsi.

"Včera jsem měla polévku minestrone, ale jinak jsem moc nejedla. Zdeněk Macura mi pořád dával jen nějaké bagety z benzínek, skoro pořád mě držel v autě," popsala Iveta ještě omámeně pro server Prásk začátek své dlouhé cesty.

Video
Video se připravuje ...

Šokující video: Útěk Ivety Bartošové zachytila kamera FTV Prima FTV Prima

Iveta si z posledních dní moc nevybavuje. Dokonce ani neví, že se fotila v plavkách na pláži! Tuto fotografii Macura vystavil na svém facebooku a připsal k ní "Ivetka včera na pláži, byla šťastná ve vodě." Že by její domnělý únosce vše jen perfektně naaranžoval, aby to vypadalo, že zpěvačka je s ním v dobrých rukou? "Moc si toho nepamatuji," přiznala Iveta.

Video
Video se připravuje ...

Rychtář se dobýval k Martuccimu a urval kliku TV Nova

Její utrpení je ale snad u konce. Dnes by ji měl Josef Rychtář přivézt zpět do Česka, kde, pokud Rychtář dostojí svým slibům, nastoupí konečně na léčení. Poté, co v rauši v doprovodu jí skoro neznámého muže utekla přes tisíc kilometrů z domova, by i sama zpěvačka měla s léčbou souhlasit.

Video
Video se připravuje ...

Šťastné shledání po devíti dnech na útěku Pavel Machan, Marek Pátek, Karolina Hošek

Fotogalerie
9 fotografií