Italská policie v pátek odpoledne zasáhla v domě Domenica Martucciho, kde nalezla zuboženou Ivetu Bartošovou. Rychtář, který byl zatčen, tajně doufal, že tam spolu s ní najde i Zdeňka Macuru a bude si tak moct s ním vyřídit účty přímo na místě. Jenže to se mýlil.

Dva dny už s Ivetou nejsem. Odvedli si ji lidé Domenica Martucciho,“ svěril se Super.cz Zdeněk Macura. „Je to celé divné. Iveta projevila vůli jet za Martucciho otcem, tak jsem jí do toho nezasahoval a nechal ji jet s jejich lidmi. Nikdy bych ji u sebe násilím nedržel a ona nebyla proti tomu, že by s nimi jela,“ uvedl na Super.cz Macura.

Ivetu tedy nechal italské rodině napospas a odjel zpět do Čech. Mezitím však Domenico Martucci podnikl cestu do Prahy, kam ho vyslala jeho rodina. „Ano, chtěl jsem pro Ivetu vyzvednou osobní doklady, ovšem nemám plnou moc a proto jsem je nezískal,“ prozradil Blesk.cz nedávno Martucci. Jaké má italský hrabě tedy záměry s nebohou a psychicky labilní Ivetou záměry? A co jeho rodina, proč právě oni drží Ivetu na svém zámku? To vše jistě brzy zjistí policie, která nyní vyslýchá členy Martucciho rodiny.

Fotogalerie
3 fotografie