„Necelou půlhodinu před předáním došlo k jistým okolnostem. Ivetu předám, ale někomu jinému,“ řekl Macura Blesk.cz. Komu a za jakých okolností, však není známo. Martuccimu, mamince Ivety nebo snad Karlu Gottovi? Šílenost celé kauzy totiž narůstá do absurdních rozměrů. Podle serveru Prásk by měl Macura předat Ivetu Rychtářovi dnes večer na benzínové pumpě. Ale věřte tomu...

Útěk do Itálie

Zdeněk Macura, který s Ivetou pláchl do Itálie, přislíbil, že ji dnes předá jejímu (ex)přítelovi Josefu Rychtářovi! Ten tvrdí, že ji zpěvaččin několikaletý ctitel unesl. Macura si totiž odvedl Bartošovou minulou středu přímo z jejího domu v Uhříněvsi a do soboty o ní nebylo slyšet. O víkendu se Rychtářovi poprvé ozvala, jenže byla tak opilá, že jí nebylo rozumět. Dnes údajně Iveta požádala Macuru, že chce pryč a on ji převezl na jih Itálie.

Změna kvůli Martuccimu

„To předání se změnilo, protože zavolal Dominik, vlastně Domenico Martucci, a Iveta zaváhala. Říkal jí, aby jela na nějaký ostrov. Proto změnila názor a nechtěla se k Rychtářovi vrátit,“ uvedl Macura pro web Super.cz

Iveta v hrozném stavu

Macura po útěku z Česka na svůj Facebook umístil tři fotografie Ivety. Na všech vypadá, jako by byla pod tlumícími prášky. Z fotografie na pláži běhá mráz po zádech. Iveta leží na pláži, přičemž vypadá jako v kómatu a navíc má obráceně oblečené plavky.

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Macura řekl Blesk.cz, že Ivetu Rychtářovi nepředá! Blesk/reprofoto TV Prima

Rychtářovi ji nedám

Rychtář se tak rozhodl, že Ivetu pojede do Itálie zachránit na vlastní pěst. Macurovi dokonce vyhrožoval násilím, pokud mu ji nepředá. A na to teď možná dojde. Půl hodiny před plánovanou akcí celého léta, Macura vše odvolal. Jakpak asi proslulý zuřivec zareaguje?

Fotogalerie
7 fotografií