Josef Rychtář (55) kroku, ke kterému se jeho láska Iveta Bartošová (47) rozhodla, nerozumí. Podle něj se zpěvačce snažil celou dobu pomoci a fakt, že ho nepředvídaně opustila, ho nesmírně bolí.

Podle jeho slov se snažil, aby se zpěvačka ze závislosti na alkoholu dostala a pochybuje o tom, že by někdo jiný mohl být úspěšnější. "Nevím, zdali pan Macura bude natolik fundovaný a silný člověk, aby ti dokázal v tom tvém problému pomoci, protože pokud ty nebudeš mít vůli, tak ti nepomůže nikdo na světě, žádné léky, žádný lékař. Potom se ti dá pomoct a tvůj život bude mít smysl" vzkázal Ivetě Rychtář.

Rychtář je v tuto chvíli stále ve vile v Uhříněvsi a doufá, že se Iveta umoudří a domů se vrátí. Je ochoten zpěvačce odpustit, má ale jednu podmínku a tou je protialkoholní léčebna, do které by Iveta musela nastoupit. "Pokud mě požádáš, jsem ochoten ti odpustit, za předpokladu, že okamžitě nastoupíš protialkoholní léčení. To je jediná cesta, aby ty si se z toho dostala a abych já s tebou mohl žít," dodal utápený Rychtář.

Zdeněk Macura, který zpěvačku z vily včera odvezl, Blesk.cz informoval o tom, že spolu odjeli k moři. Zpěvačka podle Macury dokonce navštívila lékaře a cítí se mnohem lépe. S ohledem na to, že si Bartošová ze svého domu nevzala ani pas ani občanský průkaz, je však jejich pobyt u moře více než diskutabilní a s největší pravděpodobností nadále setrvávají v Macurově vile v Líbeznicích.

 

Fotogalerie
3 fotografie