Karolína (23): Studentka z Liberce

Karolína studuje historii a většinou nosí sukně, protože má správný dojem, že nahrávají ženskosti, na niž kluci reagují. Tato mladá dáma prý za parádu utratí kolem čtyř tisíc měsíčně, zejména nové kolekce ji nenechají chladnou, neboť chce být in. Bohužel ale tento outfit trendy není. Jeho kombinace in nikdy nebyla. Je mi líto, ale je to tak. Tady si pochvalu zaslouží decentní, s valéry tónů si pohrávající barevnost.

P.S.: Největší chyba Karolíny? Na kardigan navrstvená krátká kožená bunda. Také sukni bych doporučila delší a v případě tohoto outfitu i silné punčochy.

Karolína (23), studentka z Liberce
Autor: Foto Blesk - Martin Hurda

Kryštof (22): Montážní dělník z Tábora

Mužů v klubu Módní policie ulice bohužel zatím příliš není. Je to škoda, neboť zatím všichni, co na výzvu kývli, si uměli se stylingem dost dobře poradit. To platí i pro Kryštofa, jenž zkombinoval černé kalhoty z konfekce Bershka s košilí z blankytného denimu. Pod ni oblékl basic triko, aby se proti podzimnímu chladu pojistil. Měkké střevíce a melírovaná vesta stylově i barevně ladí. Tohle je příklad nenápadné, ležérní elegance za dostupnou cenu, řekla bych.

P.S.: U Kryštofa nejvíce oceňuji pletenou vestu, i když mohla být víc objemná. Je totiž dobrou a klasickou variantou k uniformním, stádně nošeným mikinám.

Kryštof (22), montážní dělník z Tábora
Autor: Foto Blesk - Martin Hurda

Petra (27): Konzultantka z Prahy

Petra na sebe prozradila, že často cestuje a v zahraničí si také převážně pořizuje garderobu. Většinou je to ve Státech, Švédsku či Německu. Její měsíční útrata za oblečení prý průměrně čítá šest sedm tisíc korun, i když jednotlivé kousky této kreace se pohybují v řádech stokorun. Kromě kabely, jež sice stála osm tisíc, ale celku galmour švih nedodá. Což provokuje ke konstatování, že podstatou úspěchu není kreditka, nýbrž vkus.

P.S.: Střízlivý, zajímavým aranžmá trika v sukni oživený outfit, je dobrou, cenově přijatelnou inspirací. Dejte si to, dámy, v black & white!

Petra (27), konzultantka z Prahy
Autor: Foto Blesk - Martin Hurda

Táňa (34): Prodavačka na mateřské z Kolína

Sympaticky usměvavá Táňa je krátce po porodu. Jako každá jiná shazuje těhotenská kila a bříško, které ještě není perfektní, kamufluje tepláky. Myslím, že jí ony tepláky, navíc zasunuté do kotníkových válenek, ubírají na sex-appealu. Slim džíny spolu se silným, bundu nahrazujícím svetrem by jistě byly elegantnějším řešením.

P.S.: Zde si největší pochvalu zaslouží barevnost. Spojení smetanové, černé a odstínů hnědé je hodno následování. Bez ohledu na styl outfitu.

Táňa (34), prodavačka na mateřské z Kolína
Autor: Foto Blesk - Martin Hurda