Grint se ukázal zcela bez oděvu v novém snímku Cherry Bomb. Ve snímku si devatenáctiletý zrzek zahrál svou první erotickou scénu.

"Moc se mi ten scénář líbil. Byla to docela výzva," uvedl představitel čaroděje Rona Weasleyho. Ale na nahotu se můžeme těšit také v příštím filmu o Harrym Potterovi. Fanoušci teď sice oplakávají přesun premiéry Prince dvojí krve na příští rok, maličko utrpení jim může zmírnit skutečnost, že se jim Daniel Radcliffe v posledním dvoudílném snímku Relikvie smrti předvede bez kalhot.

"Dlouho jsem si myslel, že v té choulostivé scéně mám kalhoty, ale nakonec mě ujistili, že opravdu ne," vtipkoval Daniel, jenž nahé tělo včetně genitálií ukázal v divadelní hře Equus. Z nahoty nemá devatenáctiletý herec žádné obavy: "Nevidím v tom problém. Prostě stáhnu kalhoty a hotovo."

Šestý film Harryho Pottera s podtitulem Princ dvojí krve bude mít premiéru 17. července příštího roku, společnost Warner Bros. ji odsunula z letošního 21. listopadu údajně právě kvůli nahotě. Radcliffe vystoupí v září na Broadwayi opět nahý v repríze hry Equus a producenti se bojí, že by to mohlo prudérní americké fanoušky odradit od návštěvy kinofilmu o Harrym Potterovi.

Více o tom, jak se Harry Potter ukáže bez kalhot, se dočtete zde!