Když američtí producenti oznámili, že hodlají vzkřísit Beverly Hills 902 10, jeden z nejslavnějších teenagerských seriálů devadesátých let, většina jejich protagonistů zajásala. V době největší slávy seriálu totiž zažívali vrchol své kariéry i popularity a po skončení posledního dílu se výrazně neprosadil už nikdo z nich. A pozornost médií a veřejnosti na sebe strhávali spíše skandály ze soukromí. Nejinak tomu bylo v případě Shannen Doherty alias Brendy Walshové. Ta se proslavila v posledních letech především problémy s alkoholem i zákony. S návratem do seriálu nejdříve souhlasila, ale dnes si účast na projektu vymiňuje vyšším honorářem.

Sedmatřicetiletá herečka se před pár dny setkala s producenty seriálu, aby s nimi prodiskutovala možnosti návratu v roli Brendy. Ale podepsat odmítla hned kvůli dvěma podmínkám. Nejprve chce znát přesný scénář své postavy, v kolika dílech se objeví a jak se bude její osud vyvíjet. A pak požaduje přesně stanovenou výši honoráře.

"Shannen má o tu roli zájem, ale nejdříve chce vědět, o čem ten příběh bude. Chce také více peněz, než jí nabízejí," práskl na ‚Brendu‘ zdroj.

S návratem do seriálu souhlasila také Tori Spellingová alias Donna. Ta teď porodila druhé dítě a objeví se až v seriálu, nikoli v pilotním filmu. A těšit se rovněž můžeme na Kelly v podání Jennie Garthové.