Oprášení staré populární filmové série Indiana Jonese novým dílem se ukázalo jako skvělý marketingový tah a další na řadě bude nyní Policajt v Beverly Hills 4. Tento film by přitom mohl být velkým návratem komika Eddiho Murphyho (47) mezi první třídu.

Herec totiž v posledních letech sbírá jednu Zlatou malinu za druhou a jeho filmy se staly postrachem všech kritiků. Znovuvzkříšení ztřeštěné postavy policisty Axela Foleyho by tak mohlo být klíčové pro záchranu Murpyho kariéry.

Fotogalerie
3 fotografie

Původní filmová trilogie totiž vydělala po celém světě 11,76 miliardy korun a černošský komik se díky ní dostal do povědomí diváků. Autorem úvodní písně byl přitom český klávesista Jan Hammer.

Natáčení čtvrtého dílu by mělo začít příští rok, přičemž premiéra snímku je plánována na rok 2010. Za režisérské křeslo by měl usednout Brett Ratner, který režíroval žánrově velmi podobnou trilogii komedií Křižovatka Smrti s Jackie Chanem.

Uvidí se, jestli tedy dojde na vzkříšení hercovy upadlé slávy, nebo zda jedinou povedenou rolí Murpyho bude dabování oslíka v animovaných filmech o Shrekovi...

 

 

 


Murphy má pech na ženy

Eddie byl v letech 1993 až 2006 ženat s modelkou a herečkou Nicole Mitchell Murphy, s níž má pět dětí.

Posléze musel uznat otcovství dcery Angel Iris (1), kterou má s bývalou Spice Girls Mel B. (32). Usvědčily ho testy. Odmítá se s ní však stýkat, prý je nechtěné dítě, stačí mu, že musí platit 260 tisíc korun měsíčně. Mel prý na něj ušila boudu.

 

 

Na počátku roku se symbolicky oženil s filmovou producentkou Tracey Edmonds na ostrově Bora Bora, ale legální sňatek v USA posléze odmítl. Teď už jsou prý jen přátelé...