Matka tří dětí chce totiž s manželem Davidem počtvrté počít, aby šanci na otěhotnění zvýšila, vsadila podle tajného receptu na pálivé plody. Denně jich prý musí do sebe nacpat pět. Odborníci jí slíbili, že pak by mohla svou vysněnou holčičku skutečně přivést na svět.

S fotbalistou přitom vychovávají tři syny - osmiletého Brooklyna, pětiletého Romea a tříletého Cruze.

"Nikdy v minulosti je moc nemusela, ale udělá cokoliv, co jí pomůže počít dítě. Takže teď se snaží nacpat do sebe sklenici chilli papriček v úctyhodném čase, což jí doporučil přední odborník na výživu. Podle něj jí pomůžou počít," prozradil zdroj blízký Beckhamovým.

Podle internetového magazínu AskBaby.com chilli papričky pomáhají tak, že "zvyšují průtok krve po celém těle, zajišťují reprodukčnímu systému dostatek zdravé výživy. Chilli také stimuluje produkci endorfinu, což znamená, že se zvyšuje plodnost, snižuje stres a tělem kolují hormony štěstí."

"Victoria a David jsou šťastnější než kdykoli předtím a skutečně si užívají nový život v Los Angeles. Karty začínají konečně hrát v jejich prospěch, ale co by ztvrdilo jejich štěstí, by bylo určitě miminko," dodal zdroj pro britský Sunday People.