Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tragické osudy dětských hvězd: Rakovina, vražda i smrt vlastní rukou!

/
  • Tragické osudy dětských hvězd: Rakovina, vražda i smrt vlastní rukou!
    10. července 2019 ● 05:35

    Mohli mít před sebou zářivou kariéru a přinejmenším i dlouhý život. Bohužel osud rozhodl jinak a řada dětských filmových i seriálových hvězd tragicky zemřela. Naposledy Cameron Boyce známý z Disneyovek. Připomeňte si s námi i další smutné případy.

  • 1.

    Hvězda Mary Poppins podlehla žloutence

    Brit Matthew Garber (†21) se proslavil rolí Michaela Bankse ve slavném filmu Mary Poppins z roku 1964. Ovšem v deseti letech se rozhodl s herectvím skoncovat a v roce 1976 se mu stala osudnou cesta do Indie, kde se nevědomky nakazil žloutenkou. Jeho otec ho sice v roce 1977 dostal zpět domů, jenže v té době už se nemoc rozlezla a napadla mu i pankreas.

    Ve věku 21 let tak zemřel na akutní hemoragickou nekrózu pankreasu v Royal Free Hospital v Londýně. Vyrojily se spekulace, že hepatitidu u něj způsobily drogy, to ale jeho rodina odmítla. Podle jeho bratra Ferguse, kterému v té době bylo teprve 13 let, se Matthew pravděpodobně nakazil z infikovaného masa.

    Matthew Garber v filmu Mary Poppins
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Herečku z Cosby Show zabila rakovina

    Michelle Thomasová (†30) měla našlápnuto na hvězdnou kariéru. Objevila se v populární Cosby Show coby Justine Philipsová, přítelkyně Thea Huxtablea. Též zazářila ve videoklipu pro Boyz II Men a v roce 1993 získala hlavní roli Myry Monkhouseové v seriálu Family Matters.

    Jenže o tři roky později jí byla diagnostikována vzácná forma rakoviny žaludku. Lékaři ji sice úspěšně operovali a tumor odstranili, jenže nemoc se v roce 1998 vrátila. Michelle nakonec zemřela ve třiceti letech, obklopená kamarády a rodinou.

    Michelle Thomas z Cosby Show
    Autor: reprofoto Youtube

  • 3.

    Záhada smrti dívky (†16), která si zahrála s Hanksem

    Mya-Lecia Naylorová (†16) byla velkou hvězdou televize CBBC a poprvé se na obrazovkách objevila už jako miminko v seriálu Naprosto dokonalé. Zahrála si Jane, malou dcerku, postavy jménem Saffy. V roce 2012 pak zazářila po boku Toma Hankse (63) ve filmu Atlas mraků.

    V dalších rolích ji už ale neuvidíme. Náhle totiž zemřela letos 7. dubna ve věku pouhých 16 let. Příčina smrti zatím není známá. Její soused prozradil, že před skonem zkolabovala. Měl mu to říct otec Naylorové. „Málem se zhroutil, když říkal: ‚Ztratili jsme naši holčičku‘,“ řekl Daily Mailu.

    Herečka Mya-Lecia Naylor
    Autor: Instagram

    Herečka Mya-Lecia Naylor
    Autor: Instagram

  • 4.

    Brutální vražda holčičky z Čelistí

    Osud Judith Barsiové (†10) nemohl být vzdálenější od života hollywoodských hvězd. Holčička, která se věnovala hodně dabingu a zahrála si též ve filmu Čelisti IV: Pomsta z roku 1987, sice vydělávala 80 tisíc liber ročně (téměř 2,3 milionu korun) a díky tomu si její rodina mohla dovolit postavit si dům v západním Hollywoodu, jenže si toho hodně vytrpěla.

    Její otec byl alkoholik a násilník a jeho excesy Judith tak traumatizovaly, že si začala vytrhávat vlastní řasy. Naposledy byla spatřena 25. července 1988, jak jede na kole. Jenže večer ten samý den ji její otec střelil do hlavy a poté přímo vedle ní zavraždil i její matku. Dva dny se pak potuloval kolem domu a nakonec polil obě mrtvoly benzínem a zapálil je. Nakonec sám sebe zastřelil v garáži.

    Judith Barsi
    Autor: reprofoto Youtube

  • 5.

    Poltergeist ji nezabil, ale infarkt ano

    Heather O'Rourkeová (†12) se proslavila rolí andělské holčičky Carol Anne Freelingové v hororu Poltergeist Stevena Spielberga (72) z roku 1982. Nadpřirozená bytost ji terorizovala i v dalších dvou dílech, ovšem pak se objevily zdravotní problémy a bohužel chybná diagnóza lékařů, kteří měli za to, že Heather trpí Crohnovou chorobou.

    Když ale 21. ledna 1988 zkolabovala, ukázalo se, že měla dlouhodobou neprůchodnost střev. Při operaci, která to měla vyřešit, ale dívenka dostala septický šok a následně ještě infarkt a v pouhých 12 letech přišla o život.

    Heather O'Rourke
    Autor: reprofoto Youtube

  • 6.

    Sebevražda chlapce z Raymonda má každý rád

    Také na českých obrazovkách můžeme vídat seriál Raymonda má každý rád, v němž úlohu dvojčátek ztvárnili Sawyer a Sullivan Sweetenovi. Na place se objevovali už od 16 měsíců až do roku 2005, kdy jim bylo deset let a show se přestala natáčet.

    Představitel Geoffreyho Baronea Sawyer (†19) bohužel v roce 2015 zemřel – spáchal sebevraždu. Podle všeho se psychicky zhroutil během návštěvy svých rodičů v jejich domě v Texasu a na verandě se zastřelil. Pitva prokázala, že měl v krvi stopy marihuany.

    Sawyer a Sullivan Sweetenovi ze seriálu Raymonda má každý rád
    Autor: profimedia.cz

  • 7.

    Vražda hvězdy z Harryho Pottera

    Tragicky dopadl také herec Rob Knox (†18) známý coby Marcus Belby z filmu Harry Potter a Princ dvojí krve. Krátce po natočení snímku se v květnu 2008 připletl do rvačky před barem v Sidcupu v Kentu. Snažil se bránit svého bratra Jamieho (tehdy 17), jenže vrah Karl Bishop kolem sebe máchal rukama s noži, které si vzal s sebou z domova.

    „Nikdy na to nezapomenu. Otočil jsem se a křičel, a když jsem se podíval zpátky, viděl jsem Roba, jak poklesl a držel se rukama. Říkal: „Jsem pobodaný, jsem pobodaný!‘,“ vylíčil zahraničním médiím svědek události, která se nakonec stala herci osudnou.

    Zabiják dostal za vraždu Roba a tří dalších lidí a zranění Deana Saunderse (23), Nicky Lee Jonese (20) a Charlie Grimleyho (17) doživotní trest.

    Rob Knox v Harry Potterovi
    Autor: reprofoto Youtube

    Rob Knox
    Autor: profimedia.cz

  • 8.

    Záchvat Sandlerova filmového syna

    Nedávno svět překvapila zpráva o smrti hvězdy kanálu Disney Camerona Boyce (†20). „Odešel ve spánku kvůli záchvatu, který byl výsledkem dlouhotrvajícího zdravotního stavu, s kterým se léčil,“ objevilo se v oficiálním vyjádření ohledně jeho úmrtí. Herec byl známý především rolí Keithiea Federa ve filmu Machři z roku 2010, kde mu hrál otce Adam Sandler (52).

    Hollywoodský herec Cameron Boyce nečekaně zemřel
    Autor: Instagram
     

    Fotogalerie
    50 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

amdepchamp: Přejít na Badoo.red - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

(10. 07. 2019 11:54)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy