Šedesátiletá zpěvačka Madonna v nejnovějším rozhovoru pro The Dan Wootton Podcast přiznala, že přemýšlela nad kandidaturou na prezidentku Spojených států amerických. Dlouho jí to ale nevydrželo, protože si uvědomila, že je to prý nejhorší možná práce na světě, kde vás všichni nenávidí, a vůbec by se nevyspala. 

„Bože, na chvíli jsem o tom skutečně vážně přemýšlela. Jenže si nedovedu představit horší možné zaměstnání. Každý vás okamžitě nenávidí, jakmile vstoupíte do Bílého domu,“ prohlásila kontroverzní zpěvačka, která se na poli populární hudby pohybuje téměř čtyřicet let. 

Sebevědomí ale zpěvačce rozhodně nechybí. V rozhovoru prozradila, že by určitě byla lepší než současný prezident Donald Trump (73). „Myslím si, že určitě. Ale podívejte se třeba na Baracka Obamu, ta práce vás zničí. Už teď mám problém se spaním, umíte si tedy představit, jak by to vypadalo, kdybych byla prezidentkou,“ vtipkovala Madonna.

V rozhovoru navíc přiznala, že trpí speciální formou psychické nemoci OCD, tedy obsedantně kompulzivní chorobou. „Mám OCD. Snažila bych se každý problém okamžitě vyřešit, klidně celou noc. Usínala bych s lampičkou nad postelí. Ale první věc, kterou bych zavedla, je zákaz držení zbraní,“ měla jasno zpěvačka, která se tak místo kandidatury na prezidentku bude i nadále angažovat v boji za rovná práva žen a mužů a také za rovnou lásku. 

VIDEO: Podívejte se, jak vypadala Madonna od mala až doteď.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak vypadala Madonna od mala až doteď. youtube.com/toptenfamous/BPŽ

Fotogalerie
120 fotografií